Kezdő gördeszka összeállítás?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete kezdtem deszkázni haveromtól kaptam meg a volt deszkáját mert ő abbahagyta de eléggé rossza állapotba van. Szinte Gurulni se tudok vele annyira mozog jobbra-balra mikor tolnám magam. Szeretnék összerakni egy deszkát, megtanulni mi hogy működik. Nem szeretnék komplettet venni láttam ajánlottak decathlonosokat stb de nem akarok gagyit venni hiába kezdésnek lesz. Olyan 30 ezer ft körül szeretnék költeni egy középkategóriás stabil deszkára ha van rá lehetőség ebbe az árkategóriába. Meg vannak a méretek ahhoz sem nagyon értek (lap, kerék felfüggő stb.) milyen méretek lennének a legjobbak egy kezdőket. Inkább gurulni és alap trükkökre később? Köszönöm.2014. júl. 15. 15:56
1/1 Beniy válasza:
Hali! Valószínűleg te picit nehezebb vagy mint a haverod, vagy egyszerűen csak neked a kicsit keményebbre húzott függő a kényelmes. :) Próbáld meg a függőkön lévő két nagy csavart PICIT meghúzni, és utána ráállni. Ha egyhelyben ráállsz a deszkára, és nem nyaklik le egyből az egyik oldalra, akkor az már jó is lesz, de ha stabilabbat szeretnél, akkor húzd meg PICIT jobban. Nem tudom mennyit gurultál vele egyébként, de ha eleve nem nyeklik-nyaklik az egész, akkor érdemes így megszokni a deszkát, mert csomó helyzetben a laza függők nagyon sokat tudnak segíteni. :) (kivéve persze nagy sebességeknél --> 30+ km/h <--) De ha mindenképpen új deszkát szeretnél venni, akkor én nem ajánlanám, hogy magadnak rakd össze. :/ A skateshopokban vannak rendes komplett deszkák, amik tényleg jól működnek. :) De ha mindenképpen te akarod összerakni, akkor szintén a skateshopokat kell keresni. :) Én speciel tudok is egyet, ahol majdnem mindent be is lehet szerezni egyszerre. :D De itt sajnos többet nem tudok segíteni, mert az reklámozás lenne. ;) Írj privátban, ha van még kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!