Wing Tsun Máday?
Kedves kérdező, tudod hogy én hányszor gondoltam rá, hogy kihívom Mr. Legyőzhetetlen Máday urat? Rengetegszer, de aztán rájöttem, hogy semmi értelme! Úgysem fogadta volna el a kihívást! Kitáncolt volna a szokásos leplező wing tsun huszár dumával, hogy "ezt a harcművészetet gyilkolásra fejlesztették ki, utcára van kitalálva, nem ringbunyóra, sparringelni nem szabad, mert halálos technikákat tartalmaz" és hasonló baromságok! Úgy voltam vele, hogy ha kihívom és esetleg eljön, akkor megkérem az egyik ismerősömet, hogy a kamerájával rögzítse a kumitét jó minőségben, hogy aztán azt szépen fel lehessen tölteni mondjuk YouTube-ra vagy valoha máshova, hogy a naiv befolyásolható emberek lássák, hogy az ő kis Máday félistenük még sem olyan halhatatlan, mint ahogy azt a kamu edzésükön bemesélik nekik!
Máday véleményem szerint TALÁN ténylegesen tud is valamit! Szerintem ő az egyetlen olyan Leung Ting talpnyaló hazánkban, aki a wing tsunt minimálisan tudja gyakorlatban is használni! Ez talán azért van, mert ő nem a parasztvakító tréningekre jár (mint ugyebár mindenki, aki wing tsunt tanul), hanem Ő otthon, a saját kis kastélyában formagyakorlatozik, bázisgyakorlatozik, erősít és elvileg randorizik is más stílusok képviselőivel (karate, taekwondo)! Az utóbbi persze csak pletyka, így lehet, hogy Máday is csak egy harcképtelen csicska, de szerintem azért neki van egész jó küzdelmi rutinja!
Szívesen megküzdöttem volna vele! Ha ki is üt, akkor is legalább a combját elrúgtam volna, vagy az orrát betörtem volna, csak hogy mély nyomot hagyjak benne! Ezzel legalább bebizonyítottam volna a hiszékény wing tsun vitézeknek, hogy a stílusuk egyáltalán nem olyan hatékony, mint ahogy azt gondolják!
De ez a sparring sajnos csak álom marad!
#USBORNE
https://www.youtube.com/watch?v=oc_aUfUyq9U
Tessék itt egy videó Máday mesteréről, magáról Leung Ting-ről. Szerintetek tud a f@*zi bunyózni? :D
Ezt a tagod akármelyik 16 éves nagyobb darab roma gyerek leveri falusi stílusban, két parasztlengővel.
Rengetegen voltak, csak Máday mindig kitáncolt. Tudja ő is nagyon jól, hogy szétvernék a fejét pillanatok alatt. Főleg úgy, hogy az utóbbi időben nem nagyon van józan pillanata. Nyílt titok ez. Szemináriumokra is inni jár már csak.
Így meg hol fogadná el a kihívást? Jönne a sablon dumákkal, hogy komolyabb sérülése van, amitől nem tud harcolni; nem tudná megvédeni magát a kihívó; feltörték az e-mailjét és kitörölte valaki a levelet amiben kihívtak (egyszer hivatkozott erre is), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!