Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Első longboardunkat (vagy...

Első longboardunkat (vagy skateboardunkat) megéri a Decathlonban megvenni?

Figyelt kérdés

Csak gyakorlásra vennék ott, mivel ott vannak nagyon olcsók, amik még néznek is ki valahogy, utána valószínűleg beruháznék egy jobbra, csak az a helyzet, hogy nem akarok feleslegesen pénzt kiadni rá, ha esetleg nem tetszik, nem az én stílusom, értitek. Nem vásároltam még ott semmit jóformán, nem tudom, mi a véleményetek és mik a tapasztalatok? Hallottam már jót is, rosszat is, hideget, meleget, ezért teszem fel kicsit félve ezt a kérdést.

Köszönöm előre is!

18/F

2014. júl. 2. 12:39
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, és még lenne kérdésem ezzel kapcsolatban.. mi is pontosan az a cruiser board? mi köze a longboardhoz?
2014. júl. 2. 13:02
 2/6 Beniy ***** válasza:
NE vegyél decathlonban semmi extrém sportokhoz kötődő dolgot, mert csak el fog menni tőle a kedved. Inkább vegyél valami normális komplett deszkát, és az bírni fogja, még akkor is, ha nem tetszik annyira (el is lehet ám akár adni). A cruiser board egy kényelmes közlekedésre tervezett gördeszka. Nagy kerekek, viszonylag lapos konkáv, és általában nagy állófelület. A longboardnak ehhez nem sok köze van, viszont az is tény, hogy vannak kifejezetten ugyanerre tervezett longboardok is. A longboardnak is sokféle ága van, mint ahogy igazából a gördeszkázásnak is. :)
2014. júl. 2. 15:56
 3/6 anonim válasza:
Mondjuk én már csak azért nem értem ezt hogy "semmiképp se vegyél Dechatlonosat" szisztémát,mert anno én is azzal kezdtem,és azóta 4 éve deszkázok,és nekem tökéletesen megfelelt! Gyakorlásra,meg tanulgatásra perfect!
2014. szept. 7. 17:16
 4/6 Beniy ***** válasza:
Ez így tök jó, de ha Decathlonból veszel egy olyat, ami mondjuk gurul is, akkor eleve elköltöttél minimum 10e forintot. Ha pedig picivel több pénzért veszel egy normális komplettet, akkor azon jó cuccok vannak, amire lehet építeni, és azok több ideig is fogják bírni. :) Egy idő után úgy is teljesen le kell majd cserélni a Decathlonosat, szóval olcsóbban kijön úgy, ha megvesz egy normális komplettet. Longboardok esetében pedig 50e forint alatt nem igazán lehet találni újonnan normális minőségű komplettet. :) Használtan viszont vannak tök jók.
2014. szept. 7. 18:16
 5/6 anonim válasza:
Persze,ez oké..csak nekem a Dechatlonos bevált elsőnek...ami igazából jó volt anno hogy 12e-ért vettem,és amit amúgy néztem mellette az 28e volt! És akkor még úgy voltam vele,hogy nekem tanulgatásra tökéletes..és hát...nem csalódtam! Még mindig megvan,csak mellette van egy komolyabb!! :) de persze,igazad van,csak én most magamból indultam ki! ;)
2014. szept. 7. 19:42
 6/6 Beniy ***** válasza:
Persze, figyelj, amikor először vesz az ember, akkor azt nézi, hogy MOST hogy tud kijönni olcsóbban, meg ugye az elején még nem is ért hozzá annyira az ember. De átgondolod, akkor jobban jársz a jól összerakott komplettel. Egyébként így jogos. :)
2014. szept. 7. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!