Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez milyen verekedesi stilus?

Ez milyen verekedesi stilus?

2014. jún. 30. 04:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Annak a stilusat kerdezem akin fekete felso van.
2014. jún. 30. 04:16
 2/11 anonim válasza:

Ha megnézed az első 15 másodpercet, éppen ki van írva. :-)

De ne akard megtanulni!

Hiszen a fekete harcost bő 1 perc alatt kicsinálják. :-D

2014. jún. 30. 06:46
 3/11 anonim ***** válasza:
70-es évekbeli muvikungfudeügyes stilus. :)
2014. jún. 30. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
elég gáz...
2014. jún. 30. 18:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom. :)
2014. júl. 1. 00:44
 6/11 anonim válasza:
Ha szeretnél tanulni ehhez hasonló (persze nem tanulsz meg repkedni xD ) harcművészetet, Veresegyházon jó áron van shaolin kung-fu oktatás :)
2014. júl. 5. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, es online talalok alap es formagyakorlatokat hogy itthon is tudjak gyakorolni?

Es milyen edzest csinaljak hogy eros izmaim legyenek?

2014. júl. 6. 22:23
 8/11 anonim válasza:
Online nem igazán találsz ... Eleinte én is videókról "tanultam" kung fut... de aztán amikor elmentem az első edzésekre rájöttem hogy elég gyenge a tudásom. Legfeljebb annyi hasznom volt ezzel hogy a hajlékonyságom jó lett mire elkezdtem járni kung fura ... meg esetleg annyi hogy nem ért váratlanul egy-egy mozdulat, de ha szeretnél tanulni azt ajánlom neked, hogy menj el egy a közeledben levő egyesülethez egy próbaedzésre (1. alkalom ingyenes szokott lenni) mert igazán csak ott tanulsz meg valamennyire kung fuzni... Persze sajnos hazánkban még nincsenek bentlakásos kung fu sulik ahol annyit gyakorolhatod a kung fut mint egy kínai shaolin templomban de ezek az átlagban heti 2 vagy 3 edzések is sokat segítenek a fejlődésben... :)
2014. júl. 7. 00:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom. :)
2014. júl. 7. 09:44
 10/11 anonim válasza:

De egyébként itt van a shaolin kung fu 18 alapgyakorlata :D

www.silverblade.hu/index.php/a-shaolin-kung-fu/alapgyakorlatok-video

2014. júl. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!