Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyire igaz amit mondanak a...

Mennyire igaz amit mondanak a gördeszkáról? Tényleg annyira veszélyes? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok elkezdtem pár napja deszkázni (lekopogom még nem estem vele pedig volt pár extrém helyzet mindig csak kilöktem magam alól és futottam előtte, nagy lejtőkön is simán lemegyek) és nem félek az eséstől mert minek úgyis felkelek és folytatom, de amikor elkezdtem itt olvasgatni a gyakorin, hogy olyanok is lehetnek hogy egy életre nem kelek fel azért belegondol az ember ha mi van egy hülye mozdulat és egy életre tönkreteszem az életem, szerintetek megéri ez? Igen belátom nagyon nagy sikerélményekben lehet részem pár nap gyakorlás után sikerült a power slide-t begyakorolnom ami szerintem nem is olyan nagy trükk de sikerült és annyira örültem neki, de azért nem szeretném eltörni semmimet. Ha lehet ilyet akkor megkérdezhetem hogy nektek eddig mi volt a legdurvább sérülésetek deszkázás közben? Csak hogy mire készüljek kb? Tudom hogy kb mindenben van veszély még a lépcsőzésben is meg lehet úgy sérülni hogy soha többet nem kelek fel csak azért na:D Egyébként 17/F

2014. jún. 28. 12:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát én már elég jól haladok, ha engem kérdeztek én a sisakra és a könyökvédőre szavazok ami a leghasznosabb a számomra:D Én nem tudom miért de úgy tanultam esni, vagyis eddig még csak úgy estem, hogy mindig a könyököm ér először földet és védő nélkül szerintem már többször is eltört volna ott valamim :D
2014. júl. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!