5 éves pónihoz kénének kiképzési illetve szelidítő módszerek! Légyszi fontos többi lent!?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 5 éves póni akit nem lehet normálisan lovagolni mert rögtön elkezd bakolni, ugrálni, ágaskodni, rugdosódni és ha ez nem válik be ahhoz hogy leessek akkor le is fekszik és hempereg! Már egyszer rá hempergett a lábamra nem volt kellemes. Szelídítő illetve kiképző módszereket keresek!2014. jún. 26. 23:01
1/2 bekke válasza:
Sok lovat/pónit lovagoltam már be de a póni nagyon heves természetű így nem egyszerű eset sőőt! Az egyik póni ilyen volt nekem is.Én egy hónapon keresztül mindennap 2*1órát kivittem futószáraztam.Reggel egyszerűen nyereggel délután pedig a nyeregre raktam súlyt,azután ráültem. Nem volt kedve utána már sem bakolni sem extrémkedni :)Ez 1 éve volt most már gyerekek lovagolják és semmi probléma vele és ő is ennyi idős volt.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. okt. 2. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!