Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » S. O. S nagyon fontos mit tegyek?

S. O. S nagyon fontos mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 évig laktam a nagynénémnél most 16 éves vagyok 12 éves koromba költöztem hozzá és elkezdtem kis robogóval menni majd jött a gyerek cross most már versenyszerűen felnőtt crossal vagyok! 1 hónapja vissza költöztem apámhoz nem engedi hogy motorozzak mert hogy életveszélyes és hogy hogyan engedhetett ilyet a nagynéném! Azt hiszi nem tudom megtartani a motort és hogy nem akarja hogy bajom legyen és azt mondta ha nem fejezem be ezt a hisztit a motor miatt akkor nem találkozhatok a nagynénémmel többet! Nem akarom be fejezni a motorozást nagyon szeretek crossozni de apa azt hiszi hogy ugyan az a kis törékeny lány vagyok mint 4 éve!Nagyon szeretek motorozni! Mit tegyek hogy ne keljen abba hagynom a motorozást? 16/L

2014. máj. 27. 19:54
 1/5 anonim válasza:
100%

Csak egy kérdés: Apukád hol volt 4 évig, h eddig nem tudta, h milyen motorral jársz? Most akar elkezdeni nevelni?

A motor fiús sport, most is törékeny kislány vagy, és 1O év múlva is az leszel, épp ezért ezzel ne érvelj, h nagy vagy, mert ezzel lehet a szülőket jól kiakasztani. Inkább azzal próbáld jobb belátásra bírni, h ésszel mész, felelősségteljes vagy, használsz védőfelszerelést, nem "menőzöl" vakmerőségből, jól ismered a gépezetet, és a kresz-szel is tisztában vagy.

Lehet jobb lenne egy kicsit ülepedni hagyni a dolgot, h ő is megnyugodjon, és ne ilyen h*lyeséget mondjon, h el akar tiltani a nagynénédtől, aki 4 évig nevelt, gondoskodott rólad. Ebben az ülepedési időszakban építsétek a kapcsolatotokat, mesélj magadról, szerezzetek közös élményeket, egyszóval dolgozzatok a kapcsolatotokon, hátha utána könnyebben juttok közös nevezőre a kérdésben.

tiniként én is imádtam motorozni. szorítok :)

29N

2014. máj. 27. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:

apu eddig Kanadába dolgozott és most jött vissza!

Köszi a gyors választ :)

2014. máj. 27. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom hogy azzal győzöd meg őket ha most nem erőlteted a dolgot, de érdeklődésed megmarad. Próbálj a tanulásra koncentrálni, attól még tarthatod a motoros dolgokkal és barátaiddal a kapcsolatot. Csak két év és már nagykorú leszel. Hidd el szüleid is másképp néznek rád addigra. Egy motoros szülő vagyok aki ugyan így kezdte mikor ennyi idős volt mint te most. Most nekem is hasonló korú gyermekeim vannak és ilyen problémáik miatt van várakozási időn a motorozás náluk. Amikor akarják velem jöhetnek ha megyek motorral túrázni de önállóan még nem lehet. Megértették! Sok sikert és türelmet, gyűjtsd a tapasztalatokat elméletben amíg várólistán vagy.
2014. máj. 28. 06:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Apu még ki se jönne velem motorozni fél tőle nem tudom miért! Ma az volt hogy megírtam a leckét megtanultam mindent ki mentem a kertbe a bicikliért hogy mennyek vele pár kört erre apa megjelenik és azt mondja nem biciklizhetek mert hasonlít a motorra! Oké be mentem olvasni majd azzal jött hogy egész nap bent vagyok menjek ki a kertbe! KI mentem megint láttam hogy tiszta kosz a motor nem akartam vele menni csak lemosni ki vittem a garázsból elkezdtem mosni amikor meg jelen apa hogy nem motorozhatok mért nem fogom fel mondtam neki hogy csak le akartam mosni erre megfogta szó szerint be dobta a garázsba azt a motort amit anyukámtól kaptam úgy hogy a sárvédő le is tört! Amikor meg rá néztem egy motorra ami elszáguldott a ház előtt be küldött hogy szobafogság! Azért mert rá néztem egy motorra? Mit tegyek?
2014. máj. 28. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Nem azt sem engedi hogy tartsam a kapcsolatot a motoros haverokkal azért mert hogy egy idő után úgy is vissza vinnének a motorozni és hogy töröljem ki őket :(
2014. máj. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!