Milyen kivizsgálás sorozat lenne érdemes ilyen egészségügyi problémákkal?
A barátnőm állandó rendszerességgel, körülbelül 3 naponta rosszul van. Gyengélkedik, nem kap levegőt, le kell ülnie sokszor. Ritkábban, kb 3-5 havonta az ájulás szélére kerül és az utóbbi 3 évben 3x el is ájult, kétszer az utcán, sajnos csak egyszer voltam mellette. Voltunk már vérvételen ahol azt mondták, hogy minden oké. Voltunk nőgyógyásznál mert hatalmas menstruációs görcsei voltak, de ott sem találtak semmi ""extrát"". Voltam vele étel allergia vizsgálaton, ahol kimutatták hogy érzékeny a gluténre és azóta nem, vagy csak nagyon ritkán eszik gluténes ételeket, de a rosszullétek nem múltak el.
Valaki tud javasolni jó orvost/ módszert/ vagy akármit, hogy merre tovább hova lehetne vinni tovább ezt az ügyet, mert teljesen rámegy az élete, az életünk arra, hogy állandóan rosszul van, megkeserítik az ember hétköznapjait és persze nagyon féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!