Bmxezésel mennyire és milyen izom fejlődik?
Először is Bmxezéssel=)
És hát, igen felsőtest fejlődik, de azért nem árt jó kondiban lenni, mikor elkezded..Meg nem lesz egy kigyúrt tested..sőt.
Ha az ilyen profikat látod.. hogy nagy felsőteste van és azért hitted..gondolom. Meglátásom szerint azok között a profik között sok a 23-30 éves..és nem mellesleg a bmx-esek is gyúrnak.. szoval ez sportólfüggetlen.A korrla a kifejlett férfi szervezetre és felsőtestre gondoltam.
De ha ez nem így lenne javitsatok ki nyugodtan.Tévedhetek
Egyáltalán nem tévedsz. eddig kicsit mindenkinek igaza volt.
A profik gyúrnak is nem véletlenül nagy/izmos a felsőtestük,és ehhez a sporthoz kell is a jó erőnlét mellesleg mivel hogy lány vagyok ezért a megjelenés szempontjából is jobb: Dde ez mindegy szoval igen, sok bmx-es fut,gyúr. Kell nekik a jó kondi és az erő.az esések "könnyedén vételénél" is számít hogy íz ember kivan-e gyúrva avagy sem..magyarán a fizikai/testi tűrőképességüket is növeli.És igen a tekerés és a saját ill a bicó súlya miatt az alsótestük( vagy deréktól lefele..nem tudom hogy mondajm:D) is erősebb,izmosabb masszivabb lesz.
Remélem megfelel :)
lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!