Küzdősportolók között miért nincsenek ex focisták?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy foci rajongó, de azért pár meccset már láttam, és arra lettem figyelmes hogy elég sok focistának természetfeletti ereje van. Egyik pillanatban súlyosan megsérülnek, ordítanak, lábra se tudnak áll, 5-6 másodperc múlva meg már sprintelnek.
Ilyen gyorsan talán csak Wolverine tud gyógyulni az xmenböl.
Gondolom ez a képesség nagy előny lenne nekik küzdősportolóként, de miért nem élnek vele?
2014. jún. 12. 22:07
1/2 anonim válasza:
de hiába szedik gyorsan össze magukat, most képzeld el azt a bokszmeccset ahol percenként ötször összeesnek és sírva püfölik a földet :DD
2/2 anonim válasza:
Van egy "csodás" profi bokszolónk, úgy hívják, hogy Bozai Gyula. Ő focizott, később profi bunyós lett. Én nagyon remélem, hogy nem veszi komolyan, mert olyan "focistásan" bokszol (agy nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!