Nutella12 kérdése:
Melyiket könnyebb megtanulni? 12/L
Figyelt kérdés
Szeretnék rollereznivagy gördeszkázni de nem tudom melyik lenne a könnyebb.. Nem tudom mit tegyek hisz mind a kettőt szeretném..2014. jún. 8. 14:52
1/5 anonim válasza:
rollerezni a negy eves lanyom is meg tudott tanulni. egesz pontosan mire gondolsz, akrobatikus mutatvanyokat szeretnel vegezni rolleren vagy gordeszkan?
2/5 anonim válasza:
gördeszka nehezebb, szerintem inkább görkorizz
3/5 Beniy válasza:
A gördeszka nehezebb, de sokkal nagyobb élmény megtanulni is, meg maga a gurulás rajta egy hatalmas érzés. :D Én mindenképpen azt kezdeném el. :)
4/5 anonim válasza:
#2 a görkori sokkal nehezebb mindkettőnél
én mindkettőt csináltam már, a rollerrel 2 perc megtanulni rendesen gurulni meg ilyenek, ha trükköket akarsz legfeljebb egy hónap és simán megy.
Gördeszkával eltart pár napig mire rendesen, stabilan tudsz gurulni és a trükköket elvileg pár hónap tanulni, de van amelyikhez több éves gyakorlat kell. Viszont sokkal nagyobb élmény, és látványosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!