Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek meikre menyek?

ANUBIS112 kérdése:

Szerintetek meikre menyek?

Figyelt kérdés
Wing Tsun?Taek Wandoo?MMA? 172cm magas és 56kg

2014. jún. 2. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
még ha 3 kb hasonló sportot adnál, de 3 ilyen különböző közül... amelyikre kedved és lehetőséged van...
2014. jún. 2. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szereintem he(J)esirasi suliba. Kérdésedre a válasz, amelyik jobban tetszik neked.
2014. jún. 2. 12:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Oks kössz a választ
2014. jún. 2. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi képpen se a wing tsunra! Ne haragudj kedves kérdező, de nem fogom leírni századszorra is, hogy miért ne (legyen elég annyi, hogy a wing TSUN csak egy pénzlehúzó marketing parasztvakító kamu baromság)!

A taekwondo lehet jó minőségű, ha találsz színvonalas edzést! Keresd az ITF vagy a WTF taekwondo egyesületet, ezek normálisak! A többi hazug taekwondo egyesület maximum csak arra jó, hogy legombolják a lóvédat!

Az MMA-t én tapasztalatból tudom ajánlani, hiszen jó magam is ketrecharcos vagyok már jó pár éve, azonban itt is fontos, hogy jó kvalitású edzést találj!

#USBORNE

2014. jún. 3. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Hopp bocsi elirtam a wing tsun-t :( Wing Chun-t akartam :)
2014. jún. 4. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A wing chun már lehet hatékony és kemény, ha találsz jó minőségű edzést és korrekt oktatót!

#USBORNE

2014. jún. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!