Ez a pénz tényleg edzés díjjra megy vagy csak lehet elteszik maguknak az edzők?
gondolom csak trollkodni akarsz,de valóban ez a helyzet mindenfelé,hogy rendesen rettegni kell az ilyen kis jelentgetős patkányoktól,meg a nav-tól.
a fa-sszopó kö-csög kínai ge-ciket,meg a multikat is ellenőriztesse anyu,ne csak a magyar vállalkozókat,add át neki gyökér!
Az edződ megveszi magának a kis kenyerét, mi a halál tetves f.@száért fáj ez neked?
Ne nyugtát kérj tőle, hanem menj el zumbázni, francnak kell ilyen kis finnyás kötekedő gyökereknek harcművészetet tanulni.
Tegyük fel van egy normális tudású harcművészet oktató ebben a tetű országban, mit kap? Adózzon a sok szemét cionista mocsadéknak akik ezt a korrupt koszfészket irányítják.. Ez komoly cél Kérdező, látod igazad van.
Ne is legyél inkább hálás hogy harcművészetet tanulhatsz, kötekedj inkább.
Komolyan nem értem ezt a kérdést..
Mintha egy edzőnek nem lenne villanyszámlája, vagy nem kellene kaját vennie, neadjisten ne lenne gyereke aki szintén képes, veszi a bátorságot és éhesen néz rá néha-napján :D
Ez a kérdés nem is felháborító, hanem hosszú ideje az egyik legnagyobb poén!
"Ez a pénz tényleg edzés díjjra megy vagy csak lehet elteszik maguknak az edzők?"
Mindig is gyanús volt nekem az aikido, eleve a japánok szeme se áll jól, aztán ezek a magyar aikido edzők, netán képesek lennének maguknak is megtartani pénzt, nem mindet letenni egy tetves teremért bérleti díjnak?
Hogy a fenébe képzelik ezek, hogy nem ingyen tartanak 2,5 órás edzéseket, hihetetlen hogy ezt csinálják.. Még ha zumát oktatnának (:D) akkor megértem hogy elkérik a pénzt, mert egy zumbaoktató az megérdemli, de hogy egy harcművészet oktató, mondjuk egy 8-10 vagy akár jóval több év kitartó munka és tanulás után képes az edzéseiért pénzt kérni és azt talán még magára is költi???
Pofátlanság! Amikor más ember több hónapokig keményen zumbát tanul hogy aztán zumbaoktató lehessen, és akkor az aikido-sok ugyan úgy elkérik az edzésükért a pénzt.. Tényleg kemény! :DD
na, legalább tudjuk, miből lesz a cserebogár.
előszöris, ha te bérelsz egy helyiséget, és ott edzést tartasz, akkor a terem tulajdonosa miértis lenne jogosult a te bevételedre? csak a bérleti díjra.
És igen. Elteszi. mer abból fizeti a bérleti díjat, pl. Szerinted az edződnek nem kell enni? ingyen van neki a rezsi?
Értem én, hogy nem biztos, hogy adó is jut abból a lóvéból. De nekem is van közöm a vállalkozásokhoz. És abban biztos lehetsz, hogy ha minden adót, terhet befizetsz, akkor annyi marad, hogy annyiért nem éri meg edzést tartani.
szóval pampoghatsz, és akkor nem lesz hely ahol aikidózol, vagy szépen elfogadod, hogy nem itt kell elkezdeni a magyar adómorál javítását.
Minden megoldható. Azt mondom havi 180 - 200 ezer forintért lehet már tartani minden nap 3 óra edzést, akár délelőtti + délutáni edzéseket is, tehát napi 6 órát, heti mondjuk 5x.
Ez így tisztességes.
Minden legyen befizetve ehhez, adóügyileg.
edzésenként lehet 3000-5000 forint között lesz a díj, de rendben lesz az adó is, az oktató sem fog nyomorogni (most úgy gondolom hogy 180 rugó fizuval manapság azért panaszkodni már nem kell, persze lehetne jobb, lehetnénk EU színvonalon, de maradjunk reálisak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!