Miért van ez?! (Lent)
Figyelt kérdés
Nos, 2 hete járok bokszra, az edzések végén szokott lenni verekedés, és én nem merem megütni az ember fejét, mert félek, hogy baja esik.
Ha jól megy a boksz, idő után elmennék MMA-ra. De ott ugye nincs ennyire kitömött kesztyű, és van térdelés, könyökölés. Rúgás amit végképp nem mernék fejre.
Ha segítenétek nagyon megköszönném.
2014. ápr. 20. 09:50
1/2 anonim válasza:
Úgy nőttél fel hogy arra tanítottak hogy ilyeneket nem szabad, és ilyenkor is kijön ez. Próbáld leküzdeni a gátlásaid, húzd fel magad valamin mondjuk.
2/2 anonim válasza:
Szerintem szerencséd is van, hogy ezt most érzed, és nem éles helyzetben jön elő, hogy nem mered megütni a támadót, mert akkor attól "mérges lesz rád". Akkor bizony kelleni fog, hogy sértve érezd magad, és neked álljon feljebb (de attól még menekülj el). Edzésen viszont én nem ajánlanám, hogy mérgesedjetek fel, és indulatból csináljátok, annak nem lesz jó vége. Pont arról szólna, hogy alakíts ki önkontrollt. De állítólag a rendes harcosok ott és akkor tudnak haragot tenni a támadásba, amikor kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!