Milyen gördeszkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem longboardot6 cruisert szeretnék venni, hanem simát, csak nem tudom milyen márkájú legyen.almost,cliché, darkstar stb Netről rendelnék, ezért nagyon jó lenne, ha linkelnétek oldalakat:) köszi minden segítséget
és méretben milyen passzolna a legjobban (ami nem akadályoz a trükkökben) 176 cm-- 41 láb
2014. ápr. 13. 15:49
1/3 Beniy válasza:
Hi! :) Szerintem ha van pénzed rá, és találsz is olyan helyet, ahonnan tudsz rendelni, akkor szerintem egy 8.0 inch széles Almost komplett tökéletes lenne. :) De ha az nem megoldható, akkor a clichének is és a darkstarnak is vannak teljesen jó deszkái. A kettő közül igazából a clichétől vennék szintén valami 8 széles cuccot. :)
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Én netről nem merek rendelni.
Inkább elmentem a Garage Store-ba és onnan vettem. :)
Nekem ilyen, Darkstar.
Hihetetlenül jól gurul.
Bírja a strapát és tökéletes.
Tegnap előtt 16 km-t gurultam vele 1 és fél óra alatt.
Szerintem nem rossz! ;)
A deszkát azt imádom, tényleg.
Csak ajánlani tudom.
Szóval. Nekem a DARKSTARral van tapasztalatom.
Csak ajánlani tudom. :)
Üdv: Egy deszkás lány. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!