Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van túlélő tábort? 2010 re?

Van túlélő tábort? 2010 re?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vok. Nagyon szeretnék részt venni egy, vagy több hetes kiképző táborban. ami igazán a kiképzésre specializálódik, nem az ilyen gyerekes elfoglaltságokra. jövőévben szeretnék menni az az 2010 ben. Nemtudom lesz-e ilyen vagy volt-e?
2009. dec. 20. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:

én voltam egy táborban régebben, hát az nem tipikus, de túlélő volt :D olyan szinten, h. puskával járt a legbátrabb wc-re, mert történtek dolgok a táborban... volt lövészet, vadászat is. szomszédban egy nagy kutya, szabadon,elég érdekes volt. volt egy tó is, ha ott 10 p után még egészbe volt a lábad a kavicstól és a nádasban a nádtól, akkor zseni voltál. volt egy gyorslemenésű árvíz is, térdig érő víz (felülsz az ágyon, lerakod a lábad, és azonnal folyik bele a víz a csizmádba, utána emeld fel...) aztán kis idő után bokáig érő víz, alatta térdig érő sár.

ha neked megfelel, utánajárok, h. lesz e jövőre is. bár nem vszínű, mert 3 éve volt utoljára.

hova valósi vagy?

2009. dec. 22. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmm ilyen fajta nagyon jólenne:) nagyon teccik. Bp i vagyok de letudok menni máshova az nem akadály. Előre is köszi
2009. dec. 25. 12:17
 3/6 anonim válasza:
sziget 46 a heti jegy:)
2009. dec. 28. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. voltak Pestről is, asszem 5-6an, tehát az nem akadály. viszont sajnos nem lesz ilyen tábor, megérdeklődtem. sajnálom, hiszen én is mentem volna :(
2009. dec. 28. 15:17
 5/6 anonim válasza:

Idei Sziget fesztivál: 46000.- + költőpénz

ha kibírod 6-7 napig akkor meghajolok előtted :D

2010. jan. 31. 10:38
 6/6 anonim válasza:

Alapítvánnyal szervezünk Bakony pilis túrát... még nem fix elvileg 4 nap lesz középkori felszerelésekkel, Bakonyból indulunk és nem a túra útvonalakon felmegyünk a pilisig.

egy emberen olyan 50 kilós felszerelés lesz, mert a sátor se iylen modern dolog hanem középkori.

Magán személyként megyek Balaton körbe gyaloglásra haverokkal, az viszont a bulira lesz kihegyezve 10 nap napi 30 kilométert teszünk be este ivászat, napközben döglés a parton.... ez is a túlélésre megy majd a végén:D

Ha vannak olyan idióta haverjaid mint nekem akkor szerintem rá tudod venni őket... iylen magán kezdeményezésre... mondjuk elindultok Pesttől gyalog Tokajra...

feri003@vipmail.hu

ha kérdésed van írj nyugodtan.

2010. ápr. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!