Van túlélő tábort? 2010 re?
én voltam egy táborban régebben, hát az nem tipikus, de túlélő volt :D olyan szinten, h. puskával járt a legbátrabb wc-re, mert történtek dolgok a táborban... volt lövészet, vadászat is. szomszédban egy nagy kutya, szabadon,elég érdekes volt. volt egy tó is, ha ott 10 p után még egészbe volt a lábad a kavicstól és a nádasban a nádtól, akkor zseni voltál. volt egy gyorslemenésű árvíz is, térdig érő víz (felülsz az ágyon, lerakod a lábad, és azonnal folyik bele a víz a csizmádba, utána emeld fel...) aztán kis idő után bokáig érő víz, alatta térdig érő sár.
ha neked megfelel, utánajárok, h. lesz e jövőre is. bár nem vszínű, mert 3 éve volt utoljára.
hova valósi vagy?
Idei Sziget fesztivál: 46000.- + költőpénz
ha kibírod 6-7 napig akkor meghajolok előtted :D
Alapítvánnyal szervezünk Bakony pilis túrát... még nem fix elvileg 4 nap lesz középkori felszerelésekkel, Bakonyból indulunk és nem a túra útvonalakon felmegyünk a pilisig.
egy emberen olyan 50 kilós felszerelés lesz, mert a sátor se iylen modern dolog hanem középkori.
Magán személyként megyek Balaton körbe gyaloglásra haverokkal, az viszont a bulira lesz kihegyezve 10 nap napi 30 kilométert teszünk be este ivászat, napközben döglés a parton.... ez is a túlélésre megy majd a végén:D
Ha vannak olyan idióta haverjaid mint nekem akkor szerintem rá tudod venni őket... iylen magán kezdeményezésre... mondjuk elindultok Pesttől gyalog Tokajra...
feri003@vipmail.hu
ha kérdésed van írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!