Hogyan álljak neki BMX-ezni?
vegyél egy biciklit :D
1 év kezdő tudással a hátam mögött adhatok tanácsokat. én úgy voltam vele, hogy majd egyedül megtudom tanulni az alapokat. Aha persze... szerezz egy társat. Az első trükk amit kezdj el tanulni az a bunny hop. Ne rángasd a kormányt, hanem úgy kezd el felhúzni, mintha ki akarnád magad alól lökni a pedállal és közben hátradőlsz. Nekem erre nagyon sok idő volt rájönni, mert mindenhol csak annyit írnak, hogy húzd fel aztán told előre a kormányt...
Aztán lehet tanulni az egyensúlyra építő trükköket manual hang nothing, legkönnyebb technikai trükkök footjam, 180. És ne félj bedroppolni a skateparkban, meg az íveknek nekimenni. Az aerial se nehéz, csak tudni kell hozzá a bunny hop első részét.
előzőnek üzenem én sokáig nem tudtam az igazi bunnyt mert nem értettem azt a kilökést aztán mondtam egyik haveromnak elmagyarázta rendesen és kevesebb mint egy óra alatt begyúrtam.
A kérdésre: elösször is nézz egy bicót. testbikon találsz jobbakat. ha már komolyan gondolod akkor 40 000-50 000 ftot megérné rákölteni. onnantól jobb bicók vannak. olyan márkák mint pl: wtp salt saltplus. aztán jön a védő téma. elején még nem sok értelmét látod de majd ha már 1 éven túl vagy szügséged lesz rá: nézd meg ogbs.hu-n boka térd és sípcsontvédő egybe. az ára kicsit húzós de hidd el megéri én olyat használok. aztán majd később ha akarod használhatsz bukót is már csak hetek kérdése és én is veszek egyet. aztán trükkök amiket elösször meg kéne tanulnod
street: bunny, 180, footjam, manual meg ilyenek.
dirt: no foot, 1 kéz, no hand, 360, kp/busdriver
park: gyarkolatilag a street meg a dirt egybegyúrva csak íveken boxokon és hasonló elemeken megcsinálva. kb ennyi.
lényeg hogy élvezd ne legyél egyedül mert akkor nincs ami motiváljon! hallgass közben zenét megadja a dolog hangulatát. kb. ennyi sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!