Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen harcművészetet tudnátok...

Milyen harcművészetet tudnátok ajánlani Debrecenben, amiben főként lábtechnikák vannak, de van egy kis földharc is?

Figyelt kérdés
Jelenleg bujinkan taijutsura járok, és a rúgások és a földharc azok amik nálunk nincsenek (rúgások limitált számban, a földharc pedig hagyományok miatt), emiatt pont olyan harcművészet érdekelne amiben ezen van a hangsúly inkább (földharcból csak "pár" technika érdekelne). A TWD jutott eszembe, de abból is az itf.

2014. ápr. 2. 16:12
 1/5 kalita patrik válasza:

szervusz én 2 éve ninjutsuzok és egyszer volt szerencsém ellátogatni debrecenbe is(amúgy pesti vagyok)

ott a főnix dojot tudnám ajánlani Kocsis Csaba sensei a vezetője. ha érdekel itt az oldaluk: [link]

Ez nem bóvli! valódi Harcművészet,önvédelem.

ha kérdésed van nyugodtan írj nekem vagy a dojo vezetőjének!

2014. ápr. 2. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Patrik! Mióta űzöd a ninjutsut?
2014. ápr. 2. 20:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Patrik, félreértettél. Jelenleg oda járok a Dojo-ba, nagyon szeretem (most 7 hónapja csinálom), mindenki marha jó fej, és én vagyok a legkisebb a 16 évemmel. :D A ninjutsu mellé szeretnék egy eltérő harcművészetet, és mivel nem földharc irányba (bjj) akarok elmozdulni, ezért inkább a Taekwandora gondoltam, vagy valami olyasmi irányba.
2014. ápr. 2. 22:01
 4/5 Ambur T. Attila ***** válasza:
Kérd meg a Csabit, hogy tanítson rúgásokat is. Van bőven a ninjutsuban az is. :)
2014. máj. 8. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
:D :D Most már én is tudom, hogy vannak. Amikor még kérdeztem, akkor teljesen azt hittem, hogy nincsenek derék fölé rúgások (aztán megtudtam, hogy azért a ninják rugdostak, csak a szamurájok nem), de szerencsére tévedtem. :P
2014. máj. 9. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!