Zen Bu Kan Kempo vagy Boksz?
Figyelt kérdés
Régebben bokszoltam 2 hónapig de abba kellett hagynom személyes problémák miatt és szeretnék újra elkezdeni mozogni és arra lennék kíváncsi hogy szerintetek melyik a jobb? mindegyiknek vannak érvei és ellenérvei mint például hogy a kempoba bekerül a láb is,de egy jó bokszolónak semmi más nem múlja felül az ütését.szerintetek melyiket kéne? :) a válaszokat előre is köszönöm! 18/F2014. márc. 31. 18:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért sok kung-fu-ban lévő ütés minimum megközelíti a boxolók erejét.
Szerintem menj be mindkét helyre, mondd meg, hogy nem tudsz dönteni, és szeretnél megnézni egy edzést, igazából úgy is az a lényeg, hogy téged melyik érdekel, ha hobbiként űzöd, és nem önvédelemre kell, mert katona vagy például, akkor meg úgy is mindegy, hogy milyen "erős".
2/3 anonim válasza:
A kungfu ütések erősebbek a box ütéstechnikáinál, CSAKHOGY ezeket nem tanítják meg.
3/3 anonim válasza:
Sok kempo edzésen van külön box edző(legalábbis több ilyen helyet láttam) ha kifogsz egy ilyet akkor szerintem hosszútávon lehet jobban megéri de igazából inkább menj le mind két edzésre és járj arra amelyik jobban tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!