Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jo bicikli lenne kezdonek? (BMX)

Jo bicikli lenne kezdonek? (BMX)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ki szeretnem probalni,hogy milyen a bmx-el valo biciklizes,meg trukkozes.A video szerint a kovetkezo bicikli kezdoknek is volt kitalalva

[link]

Szeretnem tudni a velemenyeteket,hogy megeri ezzel elkezdeni vagy nezzek inkabb mast?

2014. márc. 29. 15:59
 1/3 anonim válasza:
Hát ha teljesen kezdö vagy pl ha még egy bunny hop se megy akkor szerintem ne ilyen drága meg komoly bicóval kedj mert oda fogod verni nagyon a kerekeket meg hasonlók és akkor fölösen vettél egy ilyen kaliberű bicót ,szerintem vegyél egy használtat és ha már mennek az alapok vegyél egy komolyabbat .
2014. márc. 30. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=AAUrN4ayqaU

Kb olyan trükkökre jó, mint a vidiben... Ezt kb egy hónap alatt ki lehet gyúrni abszolút nulláról. Azért nem ajánlom ezt a biciklit, mert újonan kb 60 ezer ft és ennyiért egyrészt kapsz használt középhaladó WTP-t, másrészt a jó magyar mentalitás szerint addig lenne nyúzva ez a bicó lépcsőzgetésekkel 360akkal, amíg eltörnének a Hi-Ten alkatrészek a kerék tele lenne tojással és hihetetlen nyolcast varázsolnál bele, hogy ér majd a 60 ezres vételárból fél év múlva 20 ezret se...

2014. márc. 30. 12:58
 3/3 anonim válasza:
igen hi-ten bol van az nem a legjobb cr-mo anxagbol vannak a tartosabbak. hat subrosa rol nem sokat tudok de eddig csak jokat hallottam rola. egyebkent szerintem jobban megerne valami wtp salt odyssey eclat primo shadow es hasonlo markakbol epitett hasznalt bmx vagy ilyesmiket talalsz pl:testbike onha ujat szeretnel akkor ogbs en talasz wtpket azok is elegge jok. remeltem tudtam segiteni
2014. ápr. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!