14 éves srác vagyok.184cm kb.68kg. Szeretnék elkezdeni edzeni itthon, hogy izmosodjak. Hogyan kezdjem? Miket egyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:38
11/13 anonim válasza:
Az utolsó kommentárhoz: Legalább ne írj hülyeségeket, ha nem értesz hozzá, köszi! Te kevered a fehérjeporokat a szteroidokkal. Fényévekre vannak egymástól, kicsit utána kellene olvasnod, mielött hozzászólsz...
A kérdezőnek: Küldök egy linket, itt minden szükséges infót megtalálsz, érthetően leírva. [link]
Sok sikert!
12/13 anonim válasza:
nemtudom milyen az erőnléted én már 15kg-val csinálom a koncentrált bicepszezést. de kezdésnek én is 5 kg körülivel csináltam. húzóckodást nagyon ajánlom! szép hátad vállad lesz és kicsit megy bicepszre is de mondjuk attól függ hogy csinálod. 16F
13/13 anonim válasza:
Én azt modom ideje hogy elgezdj mozogni.attól függ minden hogy milyen korán kelsz.reggel van a szervezeted a legjobban,ilynekor kell eddzeni.kezdhetsz először kocogássa és utána felülés ,stb. és az ugráló kötelezt se hagyd ki.én pl.megcsinálok minden másnap 125 féllábon ugráást mind2 lőábon
remélem segítettem!:Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!