Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Deszkások! Tudnátok segíteni?

Deszkások! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni deszkázni. Neten találtam pár videót, amelyek jól bemutatják, hogyan és mit kell csinálni. Persze az alapoktól kezdem majd. Most nem is ez a kérdésem. Arról szeretnék érdeklődni, hogy milyen deszkát és honnan érdemes venni. Találtam egyet, ami jónak tűnik, itt a link:

[link]

Persze nem ragaszkodom ehhez, örülnék, ha linkelnétek is jó deszkákat. Köszönöm előre is!

2014. márc. 28. 18:25
 1/1 anonim válasza:
Szia! Ez a deszka király! Én 13/L vagyok, és megkérdezném, hogy te fiú vagy vagy lány? Mert levelezőbe tudok neked linkeket küldeni olcsóbb és jobb deszkákról! Ja, és a deszkás alapszabályokat is e tudom küldeni! De nem itt, hanem üziben!
2014. márc. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!