Sziasztok! Kezdő airsoftos vagyok a haverjaimmal már játszottunk párat, és erdei sulira is vinnénk cuccokat. Mennyire érné meg ez a fegyver? [link] És ez a bolt mennyire számít olcsónak/drágának? Ha esetleg tudtok másik pisztolyt!!! Max. 10k-ért(+bevizsgáltatás stb.) akkor írjátok meg!
Ez egy elég drága bolt. A pisztolyról nem tudok véleményt írni mert még nem is láttam ilyet.
2014. márc. 19. 07:03
2/9 A kérdező kommentje:
melyik boltot ajánlanád?
2014. márc. 19. 22:31
3/9 anonim válasza:
Egyik legdrágább bolt.
Inkább www.airsoftcentrum.hu
www.taiwangun.com
www.airsoftdepo.hu
www.airsoftzone.eu
2014. márc. 20. 14:34
4/9 anonim válasza:
airsoftcentrum.hu és airsoftdepo.hu a magyar oldalak közül, ahogy az előttem válaszoló is írta. Az airsoftgun.hu-val szemben az a kifogásom, hogy nagyon sok fegyverhez nem írják ki a gyártót csak annak az igazi fegyvernek a nevét, amiről ezeket a replikákat mintázták. Még az is negatívum, hogy az oldal tele van Cybergun "márkájú" termékekkel amik nem a legjobbak. Még az is negatívum, hogy egyszer rendeltem tőlük Glock 18C AEP-hez nagy 90bb-s tárat, anyagának az van írva hogy fém, közben meg műanyag és nagyon drága 6000ft volt (plusz 3500 postaköltség, ami fel sincs tüntetve az oldalukon). Csak azért rendeltem meg innen, mert máshol nem találtam.
ésnagyon jó és korrekt volt az üzlet.ráadásul ne árulnak rossz fegyvereket.
2014. márc. 27. 11:01
7/9 A kérdező kommentje:
egy kérdés ha egy airsoft fegyver 310FPS-t lő(centrumos baretta) 0.12-sel(feltételezem hogy nem 0,2-vel mérték 8.990-ért az kicsit olcsó lenne :D) akkor 0.20-sal kb. mennyit lő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!