Egy teljesen kezdő airsoftosnak jó egy Umarex gua 811?
Ne akarj snipert.. Tényleg ne..
Ha meccsekre akarsz menni akkor biztos,hogy semmi sikerélményed nem lesz.
Nem tudom jól értelmezem-e a kérdésed,de olyan fegyvert ne vegyél, amit minden lövés előtt fel kell húzni.
Csak AEG-ben gondolkozz.
Ha otthon akarsz játszani, akkor se vegyél snipert.
Pontosan ugyanezt a hibát követtem el, vettem 31,500 ft-ért egy Dragunovot.
Tényleg egy istenkirály fegyver, de ez a felhúzogatás, ez kiállhatatlan.Először is, egy 400 FPS fölötti fegyvert már kifejezzet nehéz felhúzni. Vagy 10 felhúzást egymás után még bírtam, de aztán el is fáradtam, meg a kezem is szétment. Azóta mindig a lábamra támasztom, és úgy csak lenyomom.
A második, hogy nem lő messzebbre.
Akár hiszed akár nem, barátom áthozta hozzánk az 50k értékű Cyma AK-ját, lőttünk 50 méterről, és mindkettő ugyanúgy talált.Még probálgattunk egy pár távon, és az én kis SVD-m !SEHOL! nem teljesített jobban.
Én akkor kezdtem el egy AEG-ra vágyni, mikor a folyónkon úszott le egy palack, és mindössze 3 lövésre volt idő.
Ekkor belegondotam egy AEG-gal most lőhettünk volna akár még 70-80at is.
És lehet, hogy te azthiszed ezeket amiket leírok nem tartanád bosszantónak, de valószinű, hogy nagyon is.
Már most én is vettem az airsoftcentrum.hu-n egy Bl-5181-et plusz egy pár jobb alkatrész hozzá(70k).Lehet, hogy kétszerannyiba került de ez már olyan szinten pontos, és erős volt, hogy megjött a kedvem, hogy emberekre lőjjek.
Vettem egy másodlagost, egypár cuccot, és elkezdtem meccsekre járni.
Plusz, ha tényleg csak otthonra akarod, akkor ugyanúgy vehetsz AEG-ra is távcsövet.
Azért írtam az M14-et mert nekem is az van, 0.25-ös bb vel 50m-en nagyon jó. Egy H lenyomó csodákra képes és csak 1000ft. Egyetlen "hátránya", hogy az enyém mindenestől 5kg, kell hozzá kondi.
Ha ezek közül választasz, nem nyúlsz mellé:
-Jing Gong G36, MP5 és Steyer AUG variánsok
-Cyma AK variánsok, M14, M14 Socom
-ha megér neked annyit akkor akármilyen Tokio Marui
-Classic Army -kkal nincs tapaszalatom de jókat hallottam róluk.
Távcsövet meg tényleg mindenre tudsz tenni, 10k-ért már kapsz egy elfogadható minőségűt, innentől határ a csillagos ég.
És úgyis el fogsz menni meccsre hidd el, téged is beszippant majd ez a nagyszerű sport :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!