Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy teljesen kezdő airsoftosna...

Egy teljesen kezdő airsoftosnak jó egy Umarex gua 811?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor tud valaki egy 60 ezer forint alatti távcsöves snipert?
2014. márc. 15. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne akarj snipert.. Tényleg ne..

Ha meccsekre akarsz menni akkor biztos,hogy semmi sikerélményed nem lesz.

Nem tudom jól értelmezem-e a kérdésed,de olyan fegyvert ne vegyél, amit minden lövés előtt fel kell húzni.

Csak AEG-ben gondolkozz.

2014. márc. 15. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarok versenyre menni, hanem otthon jól eltudnék vele játszani. Én arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted jó-e? Mert ha nem akkor tudsz airsoft snipereket ajánlani?
2014. márc. 16. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Cyma M14et ajánlom, 45k és tudsz venni rá távcsövet 10k -tól. Ráadásul AEG (sorozatlövő és félautomata mód is van rajta) ezért ha megtetszik a sport és netán elmennél egy meccsre, nagyon jó fegyver mert gyárilag 50 m a célzott lőtáv. airsoftcentrum.hu -ra felmész ---> AEG ---> Egyéb AEG-k, itt megtalálod, távcsövet meg olyat veszel amilyet akarsz.
2014. márc. 16. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha otthon akarsz játszani, akkor se vegyél snipert.

Pontosan ugyanezt a hibát követtem el, vettem 31,500 ft-ért egy Dragunovot.

Tényleg egy istenkirály fegyver, de ez a felhúzogatás, ez kiállhatatlan.Először is, egy 400 FPS fölötti fegyvert már kifejezzet nehéz felhúzni. Vagy 10 felhúzást egymás után még bírtam, de aztán el is fáradtam, meg a kezem is szétment. Azóta mindig a lábamra támasztom, és úgy csak lenyomom.

A második, hogy nem lő messzebbre.

Akár hiszed akár nem, barátom áthozta hozzánk az 50k értékű Cyma AK-ját, lőttünk 50 méterről, és mindkettő ugyanúgy talált.Még probálgattunk egy pár távon, és az én kis SVD-m !SEHOL! nem teljesített jobban.

Én akkor kezdtem el egy AEG-ra vágyni, mikor a folyónkon úszott le egy palack, és mindössze 3 lövésre volt idő.

Ekkor belegondotam egy AEG-gal most lőhettünk volna akár még 70-80at is.

És lehet, hogy te azthiszed ezeket amiket leírok nem tartanád bosszantónak, de valószinű, hogy nagyon is.

Már most én is vettem az airsoftcentrum.hu-n egy Bl-5181-et plusz egy pár jobb alkatrész hozzá(70k).Lehet, hogy kétszerannyiba került de ez már olyan szinten pontos, és erős volt, hogy megjött a kedvem, hogy emberekre lőjjek.

Vettem egy másodlagost, egypár cuccot, és elkezdtem meccsekre járni.

Plusz, ha tényleg csak otthonra akarod, akkor ugyanúgy vehetsz AEG-ra is távcsövet.

2014. márc. 16. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A cyma M14-et én is ajánlom, olvasgattam már róla ezelőtt is, jó fegyvernek tűnik.
2014. márc. 16. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért írtam az M14-et mert nekem is az van, 0.25-ös bb vel 50m-en nagyon jó. Egy H lenyomó csodákra képes és csak 1000ft. Egyetlen "hátránya", hogy az enyém mindenestől 5kg, kell hozzá kondi.

Ha ezek közül választasz, nem nyúlsz mellé:

-Jing Gong G36, MP5 és Steyer AUG variánsok

-Cyma AK variánsok, M14, M14 Socom

-ha megér neked annyit akkor akármilyen Tokio Marui

-Classic Army -kkal nincs tapaszalatom de jókat hallottam róluk.

Távcsövet meg tényleg mindenre tudsz tenni, 10k-ért már kapsz egy elfogadható minőségűt, innentől határ a csillagos ég.

És úgyis el fogsz menni meccsre hidd el, téged is beszippant majd ez a nagyszerű sport :)

2014. márc. 16. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent!
2014. márc. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!