Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Brutálisan elhízott srácnak...

Brutálisan elhízott srácnak valami extrém sport?

Figyelt kérdés

Történetesen én volnék az a srác. 17 leszek áprilisban, de kb. 200 kiló a súlyom. Mielőtt bármelyikőtök is elkezdi; igen tudom, hogy sok és igen, fogyózom (már kb. 3 hónapja). De a fogyókúrán túl gondolkodtam, hogy valami sportot is kéne űznöm. Nagyon nagy testem van, és futni nem különösebben bírok. Eddig sétáltam (az orvos ajánlotta), mint "sport", de az rettenetesen unalmas (meg fárasztó, de mondjuk ez utóbbi nem baj).

Ha nem "extrém" sport, az se baj, de mondjuk azok elég izgalmasak tudnak lenni (mármint a többihez képest), ráadásul egyéni sportok, ami különösen előnyös (utálom a csapatsportokat, rossz emlékeim fűződnek hozzájuk, béna is vagyok bennük, meg szégyellem is a testem a többiek előtt).

Egyéb, (akár a külsőmmel kapcsolatos) kérdést szívesen várok, és válaszolok. Képet is küldök magamról, ha valakit érdekel (nem vagyok egy túl szép látvány, azt azért hozzátenném).

Előre is köszönöm :)

2014. márc. 17. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Séta+erősítés + QIGONG

A ch-szegény, hormonbarát és gyulladáscsökkentő, tiszta táplálkozás mellett.

2014. márc. 18. 09:59
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

iszonyatosan látszik ezeken a válaszokon, hogy soha nem volt komoly túlsúlyotok... azt a kérdezõ sem hiszi, hogy holnaptól gördeszkázni fog, vagy ejtõernyõzni esetleg sziklát mászni... egyszerûen egy álmot keres, egy célt amiért megéri felkelni reggel arra az 1óra sétára. nekem az országúti bringa volt ez az álom.

ha van 1-3 haverod, és szereted a labdajátékokat mi pl lábtengóztunk rengeteget mikor elkezdtem fogyni, footbag eztem, de még az ördögpálcával is brutálisan ki lehet fárasztani magad, jön a nyár, rengeteg szabadtéri programot lehet csinálni, ha felülsz egy vonatra vagy buszra és elmész valami parkba, hegyre, vagy valami nevezetességhez, várat megnézni stb stb azokkal is lehet rengeteget mozogni úgy hogy fel sem tûnik, és ilyenre mindig lehet találni társaságot is.

2014. márc. 18. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Nincs olyan cél amiért megéri felkelni reggel.

Valamit több-kevesebb sikerrel mindenki bemagyaráz magának amiért van.. ez kizárólag rajtunk múlik.

Motiváció lehet hogy enni kell adni a gyereknek, vagy saját magunknak.. Ugyan így működik ez fogyással, életmóddal is.

Lehet akarni és tenni érte, igazi értelme csak akkor van, ha számunkra érték, cél. De ez szubjektív, mert igazából nincs cél, nincs értelme. Aki ezen túljut, az választhatja a tudatos életet..

Akkor viszont érdemes helyesen enni, qigongozni, edzegetni..

2014. márc. 18. 12:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a válaszokat! A sétától nem készülnek ki az izületeim? Mert nekem azt mondták már páran, hogy ne fussak ekkora súllyal az izületeim miatt. Futni különben sem tudok, gyakorlatilag egyáltalán nem. Sétálni is nagyon keveset, de azért azt még tudom csinálni. Kérdés, hogy szabad-e nekem?
2014. márc. 18. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járt Dagadtköcsög, keresd fel a blogját.
2014. márc. 19. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
17 évesen az izületeidnek nem lesz baja, ha sétálsz, az biztos! De állóképességed sem lesz, akkor meg az lesz a baj, úgyhogy, én a te helyedben lassan sétálnék... Ha meg megjön a kánikula (újabb fél évre), akkor a séta sem lesz olyan könnyű !
2014. márc. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!