Mit a véleményetek a mai Formula 1 Ausztrál nagydíjról?
Nem lehet messze menő következtetéseket levonni, nem tudom már melyik évben volt de az év elejln különböző futam győztesek voltak, mégis Vettel lett a bajnok.
Nekem már elegem van Vettelből örültem is, hogy kiesett, annak viszont nem hogy Hamilton is. Csalódás volt számomra, hogy a Ferrari megint szenved, most hogy a red bull már (legnagyobb örömömre) nincs az élen arra számítottam, hogy majd előtérbe kerülnek, hiszen a legnagyobb ellenségük a red bull volt.
Egyébként voltak pillantok amikor majdnem bealudtam. De jó, hogy vannak újoncok. A motorhangokat sajnálom, bár amikor lassítanak az a hang tetszik.
Sajnálom hogy nem láthattam a régi Forma-1et képzelem, hogy nem ilyen volt.
Én csak 2010-től nézem az f1et de akkor is jobb volt szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=jS4Dh_EAfJI
azt hiszem ez a videó mindent elmondd..... :( :( :(
#6 Hamilton volt még ilyen ő az első futamán 3. lett
Magnussen Ricciardo kiesése miatt lett második, szóval ha még ezt is nézzük akkor jobban mutatkozott be, mint Hamilton.
Ahhoz képest, hogy új éra kezdődött nem volt rossz futam, viszont nem az évtized futama volt. Én olyan 6 pontot adnék rá.
Az új szabályokért én se vagyok oda, főleg az üzemanyag-spórolásról szóló szabályért pláne nem, mert ma mér szerintem már nagyon a gumi- és üzemanyag-spórolásról szól a Száguldó Cirkusz. Ahogy Mr. Ecclestone mondta: miért az F1-es autókban kell üzemanyagot spórolni, miközben a Mercedes 23 kamionnal megy minden versenyre?
Én reménykedem, hogy ebből idén még lesz valami izgalom, elsősorban én eltörölném az üzemanyagra vonatkozó szabályt.
Azt még nem is említettem, hogy az autóknak olyan a hangjuk, mint egy rekedt kávéfőző. Valamelyik nap erről eszembe jutott, hogy mi lesz, ha jön a monacói futam, ahol ha az autók elmennek a Rascasse kanyarban, akkor a Rascasse Étteremben azt fogják hinni, hogy elromlott a kávéfőzőgép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!