Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit a véleményetek a mai...

Mit a véleményetek a mai Formula 1 Ausztrál nagydíjról?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 21:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Király.
2014. márc. 16. 21:04
 2/19 AtyeszLL ***** válasza:

Gyakran nézem az F1-es futamokat, szinte mindet láttam 86 óta. De rendszeresen felteszem magamnak a kérdést, hogy miért is nézem még mindíg?!

Szinte minden szakág izgalmasabb, látványosabb, mint a "királykategória".

A kommentár ma rettenetes volt, nem hallhattuk a turbó motorok hangját sem.

Bár a kommentár jobb mint Palik idejében.

Lehet VITÁZNI tiszta erőből, ha valamivel nem értetek egyet!

VITA: érdekek ütköztetése indulatok nélkül.

2014. márc. 16. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:

Az egész F1-et szépen lassan elbasszák a sok idióta szabállyal...ez már nem is verseny, az egész arról szól hogy kinek bírja tovább a gumi meg a motor. Lemehetne az SC mögött is az egész futam, úgyse mernek gyorsabban menni nehogy elfogyjon az üzemanyag. Az autókat egyre jobban lelassítják (új motorok stb).

A Formula-1 régen még autóverseny volt, de most...

2014. márc. 16. 21:10
 4/19 Hugó 14 válasza:
Szerintem unalmas volt én bele is aludam csak az elejét meg a végét láttam.
2014. márc. 16. 21:16
 5/19 anonim ***** válasza:
Eléggé lehangoló volt ez az első futam. Unalmas volt,nem láttunk semmi érdemleges momentumot. Az előzések és a vele járó izgalmak teljesen eltűntek. Úgy előzik egymást, mintha lekörözés lenne csak és a másik elengedné a mögötte jövőt. Spórolás a legelejétől, igaz most nem épp a gumi, hanem az üzemanyag miatt. Ez teljesen megöli a verseny szellemét. A motorhangok valami borzasztóak, de ez a legkevesebb. A versenyzők meg olyanok mint valami bábuk lennének, akiket bentről mozgatnak, úgy, ahogy az adott helyzet épp megkívánja. Ez már nem az egymás elleni versenyzésről szól sajnos, hanem valami egészen másról.
2014. márc. 16. 22:50
 6/19 anonim ***** válasza:

Sajnos eléggé alulmúlta a várakozásokat. Az új szabályok tetszenek, a max 100 literes szabályért kár, ha nem kellene spórolniuk minden körben, még izgalmas is lehetne. De nem szabad 1 futam alapján következtetéseket levonni, lehet a többi futam izgalmasabb lesz.

Ricciardót sajnálom, de legalább a dobogóra felállhatott és azt a pillanatot már senki nem veheti el tőle. Magnussen 2. helye elképesztő. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan, hogy valaki az első f1-es futamán a 2. helyet éri el (még ha nem is a futamon szerezte azt meg).

#2 a kommentátori munka valóban átlagon aluli volt, viszont még mindig magasan a legjobb színvonal, ami eddig Magyarországon volt. A kis bénázást be lehet tudni az új szezonnak, kicsit bele kell rázódniuk még, új sisakok, új szabályok, valamint a live timing is bénázott náluk. Szerintem rettenetesnek semmiképp nem lehet nevezni, viszonylag vállalható adást hoztak össze és ez ennél már csak jobb lesz.

Viszont kételyeim vannak afelől, hogy érdemes-e egy egész stábot a helyszínre utaztatni, azért, hogy megmutassák egy 20 mp-s szegmensben, hogy a riporter beleugrik a vízbe, valamint hogy a futamon néhány kiesővel készítsenek egy semmitmondó riportot (amit a kommentátoroknak kell lefordítani, már ha épp hallották).

Összességében én bizakodok, még egy kimondottan izgalmas szezon is kisülhet ebből.

2014. márc. 16. 23:03
 7/19 anonim ***** válasza:
pár szabály egyszerűen egy rossz vicc!De remélem rájönnek és megváltoztatják a szabályokat!!!Amúgy nem volt rossz futam 10/6
2014. márc. 17. 18:52
 8/19 Hugó 14 válasza:
Az első 2-3 futamon biztos ilyen kostolgatós kitapasztalós futamok lesznek, gyakorlatilag mintha tesztelnének csak épp van tétje. Azonban van egy olyan érzésem,hogy izgalmas év lesz. Legalábos reménykedek benne.
2014. márc. 17. 19:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Húgó 14 szerintem is izgi év lesz!
2014. márc. 17. 21:25
 10/19 anonim ***** válasza:
Erre csak Palikot tudom idézni: ,,Csak adja vissza valaki az én kis Forma 1-emet! A kis vasárnap délutáni izgalmamat" :( Hol vannak az előzések, a nagy meccsek a jobb pozíciókért, a nagy izgalmak amikor az utolsó körben dől el ki a befutó, a gyönyörű motorok hangjai, a gyönyörű orrkúpok, a nagy sebesség. Versenyt akarok látni, nem üzemanyag és gumi spórolást...
2014. márc. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!