Mit a véleményetek a mai Formula 1 Ausztrál nagydíjról?
Gyakran nézem az F1-es futamokat, szinte mindet láttam 86 óta. De rendszeresen felteszem magamnak a kérdést, hogy miért is nézem még mindíg?!
Szinte minden szakág izgalmasabb, látványosabb, mint a "királykategória".
A kommentár ma rettenetes volt, nem hallhattuk a turbó motorok hangját sem.
Bár a kommentár jobb mint Palik idejében.
Lehet VITÁZNI tiszta erőből, ha valamivel nem értetek egyet!
VITA: érdekek ütköztetése indulatok nélkül.
Az egész F1-et szépen lassan elbasszák a sok idióta szabállyal...ez már nem is verseny, az egész arról szól hogy kinek bírja tovább a gumi meg a motor. Lemehetne az SC mögött is az egész futam, úgyse mernek gyorsabban menni nehogy elfogyjon az üzemanyag. Az autókat egyre jobban lelassítják (új motorok stb).
A Formula-1 régen még autóverseny volt, de most...
Sajnos eléggé alulmúlta a várakozásokat. Az új szabályok tetszenek, a max 100 literes szabályért kár, ha nem kellene spórolniuk minden körben, még izgalmas is lehetne. De nem szabad 1 futam alapján következtetéseket levonni, lehet a többi futam izgalmasabb lesz.
Ricciardót sajnálom, de legalább a dobogóra felállhatott és azt a pillanatot már senki nem veheti el tőle. Magnussen 2. helye elképesztő. Nem is tudom mikor volt utoljára olyan, hogy valaki az első f1-es futamán a 2. helyet éri el (még ha nem is a futamon szerezte azt meg).
#2 a kommentátori munka valóban átlagon aluli volt, viszont még mindig magasan a legjobb színvonal, ami eddig Magyarországon volt. A kis bénázást be lehet tudni az új szezonnak, kicsit bele kell rázódniuk még, új sisakok, új szabályok, valamint a live timing is bénázott náluk. Szerintem rettenetesnek semmiképp nem lehet nevezni, viszonylag vállalható adást hoztak össze és ez ennél már csak jobb lesz.
Viszont kételyeim vannak afelől, hogy érdemes-e egy egész stábot a helyszínre utaztatni, azért, hogy megmutassák egy 20 mp-s szegmensben, hogy a riporter beleugrik a vízbe, valamint hogy a futamon néhány kiesővel készítsenek egy semmitmondó riportot (amit a kommentátoroknak kell lefordítani, már ha épp hallották).
Összességében én bizakodok, még egy kimondottan izgalmas szezon is kisülhet ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!