Csajok nektek bejön az ilyen test?
kösz a gyengusozást, ezt azért nem mondanám. Te tuti soha az életbe nem edzettél saját testsúllyal valami edzőterembe járó 6000 es egóju barom lehetesz. Mivel alapból nincs is előtte kép, honnan tudod, hogy nem 130 kiló voltam azelőtt?
Ez egy diszkrét kérdés volt, számítottam is rá, hogy a válaszok nagyrésze a kidolgozottabb test melett fog szólni. Szóval ha olyan ku*va gyenge vagyok mondd el, hogy hogy a büdös P*ába történhetett az, hogy elmentem edző terembe és 15 éves létemre 88kilóson egyből kiemeltem 80-85 majd 90 kilót? Hát egy átlag ember aki ping pongozik, hangsúlyozom FELNŐTT férfi 100%, hogy ha életlébe nem edzett, annyit nem fog kiemelni, amelett, meg 10-15 ször lazán huzodkodom salyát közel 90 kilós testsúlyommal 15 évesen megint csak hangyúlyozom, hogy nem átlag.... Ha továbbra is gyengének tartasz akkor nézd meg a korombelieket drága barátom és azután kommentálj. Tudom, hogy nem irtam oda korom, ezzel kár is felvágni szándékosan nem irtam oda..
edzés után amugy látszik, hogy nem épp ágyugolyóval belőtt valami lenne, szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!