Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jó e a NIKE Tiempo RIO IC...

Jó e a NIKE Tiempo RIO IC cipő a parkour-ozáshoz/free run-hoz?

Figyelt kérdés
Kérlek küldjtek jó válaszokat !

#parkour #jó parkour cipő
2014. márc. 2. 19:02
 1/4 anonim válasza:

Hát.... oké, de azért vannak erre a célra sokkal jobbak! Pl. Puma Faas 500, Nike Dart 10, Onitsuka Tiger Ultimate 81 stb. Én Nike Dart 10-et használok.

Írd be a google-be, hogy "BEST PARKOUR SHOES" és keressgélj!

Tudom, hogy vannak a neten ilyen listák ahol össze gyűjtik a legjobb parkour cipőket tapadás, tartósság, kényelem és

egyéb szempontok alapján, csak most hírtelen nem találok.

Amúgy ezek a cipők eléggé drágák és folyamatos használat mellet nem fogják tovább bírni 4-6 hónapnál! Szal ha nincs elég pénzed: Javaslom a kalenji-t! MO-n legtöbben ezt használják és 4-7 ezer forintért már vehetsz. Állítólag erre a célra van olyan jó mint egy puma, nike, stb. populáris márka.... :)

Ha már megvetted a N Tiempo cipőt azt mondom óvatosan próbáld ki, és ha minden rendben akkor használd azt egy darabig, de tényleg vigyázz mert nagyon laposnak tűnik nekem....

2014. márc. 3. 15:49
 2/4 anonim válasza:
Első válaszoló vok! Itt egy lista a legjobb parkour cipőkről: [link]
2014. márc. 3. 15:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Azóta vettem egy Kalenji EKIDEN 50-est ! Ha van róla valami infótok, akkor írjatok :)
2014. márc. 14. 13:12
 4/4 anonim válasza:
Ok-ok :)
2014. márc. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!