Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wanderlei Silva szerintetek...

Wanderlei Silva szerintetek milyen bunyós?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
kiöregedett, leginkább
2014. febr. 28. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Régen szerinted jó volt?

(Szerintem régen nagyon jó volt. Egyik kedvencem)

2014. febr. 28. 22:11
 3/9 anonim válasza:
Szernintem is jó harcos, de nincs sok meccs már benne.
2014. jún. 22. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem annyira nem nagy szám. japánban jó volt, de a ufc-ben semi extrát nem nyújtott. Amúgy meg emberileg egy jónagy szarkupac. pl: doppingellenőrzéses menekülése, vagy a sonnen bunyó a TUF-ban.
2014. jún. 22. 23:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért mi volt a TUF-ban a bunyó?

Amúgy most azt is hallottam, hogy a pride Fc-ben is csak azért volt jó, mert gyengék voltak a dopping ellenörzések. Azért az is furcsa, hogy aki a Pride-ból megy áta UFC-be szinte mindig veszít.

(Max kivétel Dan Henderson vagy Shogun)

2014. jún. 23. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

nem gyengék voltak, hanem nem voltak. Másrészt meg, pl az ufc-ben, 2014-ig lehetséges volt a TRT, vagyis a tesztoszteron használata. nemrég tiltották be.

A bunyó meg annyi volt, hogy a tuf brazil forgatásán silva meg sonnen voltak az edzők. persze folyamatosan járt a szája, és nekiugrott Sonnennek. persze 2 mp alatt allulra került, és az edzői ekkor nekirontottak sonnennek, többen egy ellen. miután szétszedték őket, silva arra verte a melét, hogy megmutatták sonnennek, és hogy mekkora ászok.

amúgy most 7végén meccseltek volna, de silva meglógott a teremből, amikor meg akarták pisiltetni a doppingellenőrök. persze volt minden sztori, hogy miért nem adott mintát.

A vicc az, hogy sonnen is megbukott a teszten. csak ő nem sunnyogta el. elmondta, hogy kereste mivel lehet pótolni a trt-t, nem jött be, megbukott a teszten. így köszöni szépen, de ennyi idősen nem fog bunyózni többet ketrecben. Azóta már meg is van a következő meccse a metamoris4-en, galvao ellen.

2014. jún. 23. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet, hogy a nagy Fedor is csak azért volt jó, mert nem volt ellenörzés. Silva nem is jó harcos. Rájöttem. Rampage harmadjára megverte az UFC-be. Kikapott Chuck Liddeltől is. Mirko Cro Cop-tól is ( bár ő jó harcos volt ) és Dan Hendersontól is. Szerintem már nem is fog verekedni többet.
2014. jún. 23. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

nem az ellenőrzés számít. mindenki cuccol.

Fedor jó volt, de főleg azért, mert ő is japánban bunyózott. Nézd meg, olyan nagy név nincs a skalpjai között. Amikor átjött a strikeforce-hoz, 4 meccsből bemákolt egyet, meg kikapott 3x (werdum, bigfoot, hendo) olyanoktól, akik nagyon lőtávolságban sincsenek egy ufc övért. mit csinált volna egy dos santossal, vagy egy velazuqezzel?

2014. jún. 24. 00:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazad van. De Werdum most fog menni az övért Velasquez ellen az UFC180-ban.
2014. jún. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!