Szerinttek a Bunyós Pityu és Növényi Norbert megtudná verni a Vörös Zolit meg a Bereczky Krisztiánt?
Ha eszközhasználat tilos akkor meg. Növényi első dolga lenne felkapni egy nevelőeszközt, még akkor is ha tilos. Végén meg mondaná hogy jaj bocsi, nem tudtam hogy nem szabad. Bunyós Pityu szintén.
Szóval bikacsökkel szénné ütnék a gyúrosokat.
Bunyós Pityu a legnagyobb király!:-)
találkoztam velük élőben bp vel és nn-el,és rohadt nagy állat mind a kettő.
szerintem ha nem is simán,de megpakolnák vöröséket.
ha az elején dominálna is az ifjúság,ezt a két fickót nem hiszem,hogy ki tudnák ütni,aztán amikor jönne az állóképesség hiányból adódó lihegés,az öregek kettétörnék őket.
Növényi a legerősebb, aztán Vörös, aztán Bereczky majd a Bunyós, de akkor is A Pityu birja legjobban az ütést. Szerintem szétrugdosnák a Vörösék emezeket, ha csak nem sikerül bevinni párat fejre a Növényiéknek az elején.
Kár hogy nincs sztárbox már, de ha lenne, akkor is csak kis nyúlbélák harcolnának.
Már bocs!De te akkora barom vagy,hogy ha a hülyeség fájna ,te visitanál.
A Növényiék hülyére vernék,a másik kettőt,de a felvetés alapból hülyeség.
Kérdezek egy hasonlót:1994 Brazil fociválogatott megverné e fociba, a jelenlegi Boston Celtics NBA-s kosárlabda csapatot?
Hülyeség igy összehasonlitgatni a sportolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!