Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lányok! Ti elhiszitek, hogy...

Lányok! Ti elhiszitek, hogy különféle fogásokkal padlóra tudtok küldeni nálatok nagyobb fiút? Önvédelmi fogásokkal, jitsuval, aikidoval?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek mutattam pár fogást, "kipróbálta" rajtam. Azt mondta, hogy csak "hagyom magam". Miért nem akarja elhinni? Pedig a technika működik! Ha egy fiún csinálnak karfeszítést, két kicsavarást vagy kulcsot, az a nagyobb fiúkon is működik, akkor is, ha jóval izmosabb. Nem?
2009. dec. 10. 20:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy átlagos, 160-170 cm-es, 50 kg körüli lányra gondoltam, aki nem különösebben sportol.
2009. dec. 28. 21:47
 12/15 anonim válasza:
te figy én 11 évesen kezdtem el aikido-zni és akkoriban még kezdőként sikerült párszor földre teritenem a 100 kg-os 200 cm edzőmet szal...
2010. aug. 27. 11:43
 13/15 anonim válasza:
Hát ami azt illeti én 17 vagyok és hát egy 18 éves srácot még anno 15 évesen a padlóra küldtem szal semmi sem lehetetlen, am meg aikidózom :D
2010. okt. 3. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:

22:30

Ez hülyeség, mert ha te engem f@szon rúgnál, akkor én ellenállnék a fájdalomnak, és addig verném a fejed, ameddig az be nem épül a talajba.

Kérdező:

Ilyen nem létezik. Kivéve csak akkor, ha a fiú egy balek vagy hagyja magát.

Ha jóval izmosabb, akkor meg egyszerűen szétfeszíti a fogást (fiú).

2011. jan. 13. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Téged nem tökön kell rúgni, hiszen az a legérzéketlenebb testrészed.

Fogalmad sincs az anatómiáról az idegpályákról. Hiába gyúrsz ezerrel és raksz magadra izomkötegeket az idegvégződéseket nem tudod megedzeni. Ezeknek a pontoknak a támadása melyre egy lány is képes a vékony ujjaival olyan fájdalmat okoz ami harcképtelenné tesz.

Az egyetlen probléma, hogy pontosan el kell találni az idegpontot mert csak akkor működik a technika. Egy éles stresszes helyzetben viszont ez nagyon nehéz feladat.

2011. jan. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!