Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van Pécsen capoeira edzés?

Van Pécsen capoeira edzés?

Figyelt kérdés
Illetve ha van akkor komoly küzdősportot tanítják ?

2014. febr. 19. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább ökölvívás + birkózás, attól igazi vadállat leszel. :)
2014. febr. 20. 15:44
 2/3 anonim válasza:

Ha az illetőt a capoeira érdekli ajánlhatjuk neki a boxot meg egyebet....

1,Én úgy tudom,hogy most van egy brazil tanár pécstt.

Már , hogy rendszeresen. Ami valljuk be nem gyakori hazánkban, hogy vidéken állandóan egy brazil tanár oktat.

A CDO csoportot keresd. Cordao De Ouro !

Itt van, róluk beszélek

[link] Bár it még nem írják a brazil tanárt.

A capoeira nem küzdősport,de az illető nem csak a tános részt tanítja ha minden igaz !!!

2, Aztán van a GCB csoprt( Grupo Capoeira Brazil) ahol csak reginal játékot tanítanak, meg az Abolcao csoprt, de nem tudom, hogy ők hol edzenek ráadásul ritkán látnak brazil tanárt. Viszont azt hallottam, hogy az Abolcao csoportnál egy ügyes magyar gyerek viszi a kis csoport.

3, Ha minden igaz a Pécsi Sasok Mozgásközpontban is van oktatás,de róluk nem tudok semmit.

Azt választ ahol jó tanár van !!!

2014. ápr. 16. 20:08
 3/3 anonim válasza:

Abban az esetben ha még keresel.

Gyere a Fordan Tánccentrumhoz hétfőn vagy csütörtökön 19:00-18:50 között.Ja és ez a GCB csoport. :)

2014. dec. 11. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!