Nektek mennyibe kerül a küzdősport/harcművészeti edzés?
Olyanok válaszát várom akik járnak/jártak ilyesféle edzésekre.
Érdekelne a stílus és a tagdíj.
A kérdést azért tettem fel mert vannak helyek ahol az embertől egy vagyont elkérnek , arra lennék kíváncsi , hogy ez a legtöbb helyen így van vagy tényleg csak pár esetleg stílusonként változik.
Birkózás, havi 4 ezer Ft - a testvéreknek összesen ennyi, ha többen járnak, nem sokszorozódik a tagdíj.
Heti 5 edzés van.
az jó.
Krav maga sem lehet rossz.
thai box: 8ezer(ez volt az egyetlen olyan tb edzés ahol rendesen fejlődtem és nem csak valami vegyes kick/thai maszlagot tanultam) heti 3
még pár thai box: 6-10ezer(egy kalap szar) heti 3
kempo: 4ezer(egy kalap szar) heti 5
kravmaga: 10ezer(értelmetlen pénzlehúzás) heti 2
"ememá": 9500(szinten tartásnak nem rossz ha van már 2-3 éves előképzettséged de fejlődni semmit nem lehet) havi 12 alkalmas
box: 10ezer(nem rossz de túl sokan voltunk egy edzővel így nem fejlődtem megfelelően) heti 5
jelenlegi box: 6ezer(leigazoltaknak 2 vagy 3ezer)(megvagyok teljesen elégedve) napi 5 edzés minden hétköznap hétvégén napi 2 akkor mész mikor időben megfelelő
Az nagyon jó.
Sok sikert kedves előző a bokszhoz és köszönöm a hozzászólást!
6000/hó 3 féle hm-ért! KALI + JKD + WING CHUN
Ugyanaz a SIFU, mind3 stílusnál. Hivatalosan oktatott, vizsgákkal szemináriumokkal, edzőtáborok az ország több pontján, évi 1-2 versennyel (ami nem kötelező) Szerintem elég jó ár és nagyon jó a fejlődés is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!