Szerintetek érdemes megvenni ezt a deszkát?
2014. febr. 2. 08:48
1/7 Beniy válasza:
Nem rossz cucc. Szerintem nyugodtan.
2/7 A kérdező kommentje:
Sokan fikázzák a garage store-t, és mivel nincs nagyon infó a deszkáról, gondoltam megkérdezem... Te tudod h ez milyen deszka?? :)
2014. febr. 2. 14:40
3/7 Beniy válasza:
A Garage Store tényleg nem a legjobb az tény, de ha tudod, hogy mit keresel, akkor az is megteszi. Ha tudsz angolul, akkor a deszkáról itt tudsz több információt kapni: [link] (A csapágyak azthiszem sima ABEC 3-asak. Ezeket érdemes lecserélni később valami jobbféle ABEC 5-ösre vagy 7-esre.)
Szerintem inkább street használatra készült, de ha felbátorodsz, akkor nyugodtan viheted poolba is. Elvileg kéne, hogy bírja. :D
4/7 Danisk8 válasza:
Ugyan ilyen deszkával kezdtem. Nem rossz. A függők kifejezetten jók a csapágyakat hamar cserélni kell a lap kezdeni jó de nem bírja sokáig. 2m magas gapről leugrattam vele azt kettétőrt (a mostani lapom még ha páros lábbal a közepére érkezem akkor se törik ketté ugyan ezen a gapon)
5/7 Beniy válasza:
Utolsó azért ha komplettet vesz, akkor nem hinném, hogy rögtön két méterekről fog leugrálni. :D Igazából attól függ, hogy mire kéne. :) Az tény, hogy nem a legstrapabíróbb, de alap dolgokra teljesen alkalmas.
6/7 A kérdező kommentje:
Abszolút kezdó vagyok, csak gurulni és kanyarodni tudok :) és ehhez mit szóltok? [link]
2014. febr. 5. 20:00
7/7 Beniy válasza:
Úú ez rosszabb. :D Szerintem a clichével nem foghatsz mellé, ha kezdő vagy. :) Esetleg még az almost komplettekre is vethetsz egy pillantást. Azok tuti tovább fogják bírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!