Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Pankrációzni szeretnék?

Pankrációzni szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok 14 éves lány vagyok 2 éve nézem a WWe-t mindig is szeretem apummal birkózni emellett az iskolában atlétikázom és ezt az alakom is mutatja lány létemre kockahas.És iskolába egész jól megy az angol 5-ös vagyok és szeretném tökéletesre fejleszteni a tudásom és Amerikába kimenni majd építkezni felfelé a pankrációban lépésről lépésre.

Erős eltökélt fajta vagyok aki eléri a célját ha nagyon akarja. Kérdésem az hogy mit gondoltok erről?

2014. jan. 7. 14:38
 1/2 anonim válasza:
47%

Nem kell olyan messzire elutazni ahhoz.

Kimész a legközelebbi ciganytelepre, elkezded jó hangosan szidni a romákat, egy két percen belül elkezdődik olyan pankrácio hogy csak csoda.

2014. jan. 7. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

ha pesti vagy,akkor csak annyi a dolgod,hogy elkezdesz edzésre járni a hcw-be.

ha vidéki vagy,akkor a pankráció edzés kilőve.

mellette nézz utána,hogyan edzenek és étkeznek a fitnesz modellek.

az amerikai út előtt meg járj rendszeresen a hcw-be és nyerj meg pár fitnesz modell versenyt.

2014. jan. 7. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!