Győr közelében van lehetőség valamiféle küzdősport elkezdéséhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy Győr közelében van lehetőség valami küzdősport elkezdéséhez 16 évesen ?:)2013. dec. 30. 23:14
1/9 anonim válasza:
nincs, semmi. Balettozzál inkább.
2/9 A kérdező kommentje:
Kihagynám , köszi :)
2013. dec. 30. 23:18
3/9 anonim válasza:
Birkó és ökölvívás mindenhol van.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem.:) Már csak az ebben a kérdés , hogy ennyi idősen el lehet-e még kezdeni semmi tapasztalat nélkül ..
2013. dec. 31. 01:47
5/9 anonim válasza:
Van. Győrben van kyokushin karate (Arrabona Se ha jól emlékszem). Nem késő, én is ennyi idősen kezdtem :)
6/9 anonim válasza:
Karate nem igazán van az országban. Kyokushin.. mindegy. Az is egy sport..
16 évesen már lehet edzeni, de érdemes megválogatni hogy milyen edzést. Vannak edzések, ami nem csak állatkodásról szól, hanem erősödni és ügyesedni is lehet az évek alatt, van ahol az évek alatt nincs említésre méltó fejlődés, de mondjuk egy karate edzésen 4-5 év alatt elég rendes károsodást szenvedhet már pl. a térded.
7/9 anonim válasza:
Utolsó...mért is? 10 éve karatézom, és nem csak hobbi szinten hanem sho dan fokozat+A kategóriás versenyekre is járok. A térdem rendben van, jelentem :)
8/9 anonim válasza:
Örül a szívem, hogy a térded rendben van. Másoké meg nincs.
Milyen karate versenyekre gondolsz.. A versenykarate semmi. Egy játék, egy sport, olyan mint a kajakozás, nincs értelme. Nem harci készségeket és képességeket jelent, az igazi Karate viszont harcművészet volt..
9/9 anonim válasza:
Bírom amikor a laikusok akik még csak fel sem mernek állni a tatamira, okoskodnak. A küzdelem egy külön világ, ezt csak az érti aki ott áll, szemben az ellenfelével. De te a bunyós filmek bámulásától még nem leszel a harcművészetek szakértője. Attól hogy űzöl egy stílust, még nem bírálhatsz másikat. Nincs jó stílus, csak jó küzdő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!