Milyen airsoft fegyvert vegyek 70000 forintból?
Figyelt kérdés
Valami megbízható fegyvert szeretnék, amivel biztos, hogy nem nyúlok mellé, ez a legfontosabb!! Fontos még, hogy erős legyen (min 370FPS vagy 50m lőtáv) és a tűzgyorsasága is nagy legyen(min 750RPM... a 8,4V-os akkuk néha elég lomhán hajtják meg a fegyvereket, a hangjuk is elég beteges) ja és lehetőleg pontos is legyen, mert meg szeretném spórolni a tuningolást. Használhassam terepen és CQB-n egyaránt.2013. dec. 26. 16:51
1/5 anonim válasza:
1 g36c alapból 30000 Ft, ha 70000-ért veszel g36c - t akkor azzal rendet raksz! Amúgy az amit te elvársz az az alap g36c teljesítménye
2/5 A kérdező kommentje:
a G36C-vel pont a 8,4V-os akku a bajom, más bele se lehet tenni. Ellenben egy G36K-val, de ha beletennék egy 9,6-os minitype-ot akkor még belül is át kellene alakítanom hogy bírja... ehhez nincs kedvem. Hallottam egy pár JG G36C-t 8,4V-on és nekem valahogy az "beteges".
2013. dec. 26. 17:16
3/5 anonim válasza:
Nem tudommmiről beszélsz kedves kérdező! Én lőttem g36c - vel és gyönyörű hangja volt! Ha meg sebességet szeretnél, akkor mp7! :)
4/5 anonim válasza:
Én valamilyen m14-et vennék pontosságra nincs velük gond és szerintem a G&G tűzgyorsasága is megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!