Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a gördeszkáról?

Mi a véleményetek a gördeszkáról?

Figyelt kérdés
Jó sportnak tartjátok a gördeszkázást ? Ha igen miért? Mi a legelterjedtebb deszkás márka?

2013. dec. 26. 16:06
 1/8 anonim válasza:
Mindig is tetszett nekem az egész, de ahhoz hogy én csináljam nem éreztem magamba elhivatottságot vagy motivációt. Amúgy eléggé divat lett az elmúlt időkben. Deszkás márkába ruha márkára gondolsz? Mert ott szerintem a DC ül a trónon.
2013. dec. 26. 16:14
 2/8 aikiboxer ***** válasza:
Nekem is tetszik a gördeszkázás, mostanában sokat gondolok is arra, hogy veszek egyet és azzal járok munkába (öltönyös munkahelyen dolgozom 30 perc sétára a lakóhelyemtől). Trükköket is jó lehet megtanulni. Nem tudom, a sportértéke mekkora (mennyire fáraszt ki egy órás deszkázás), de gondolom az élvezeti értéke magasabb, hogy trükköket gyakorolhatsz meg a deszkás haverokkal lóghatsz.
2013. dec. 26. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon 10 éve volt nagy divat a deszka, utána kiszorította a BMX és a roller. Az utóbbiakra sokkal alkalmasabbak a magyar szétrohadt skateparkok, deszkára meg ott van a deák azt csókolomkivánok.
2013. dec. 26. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kár érte. Szerintem egy elég szép kis sport úgy mint a bmx a roller viszont szerintem egy gusztustalan dolog.
2013. dec. 26. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
azért azzal is lehet durva dolgokat leművelni
2013. dec. 27. 08:33
 6/8 anonim válasza:
kifejezetten jó sportnak tartom, én is szeretném elkezdeni tavasszal. Fejleszti a kreativitást, kitartóvá tesz, hiszen egy trükk megtanulása akár heteket is igénybe vehet.
2014. jan. 1. 19:58
 7/8 anonim válasza:

Engem úgy nem érdekel, hogy divat ahol van. 5 éves korom óta akarok, de még nem kaptam, mert apukám szerint kicsi voltam. (most se vagyok nagy, korilag és méretileg sem, de azért öt évesen fura lettem volna egy deszkával...) 12 éves vagyok, tavasszal fogom megkapni életem első igazi deszkáját. (addig csak videójáték, és fingerboard van) Mivel régóta szeretném űzni, nem gondolom rossz sportágnak csak veszélyesnek. Unokatestvéremnek van egy 20 évvel ezelőtti gördeszkája, arra rá szoktam állni, csak sosem szoktam észrevenni, hogy magassarkú csizmában vagyok...

A márkák között nem ismerek szinte semmi, a DC, és ennyit.

2014. jan. 19. 19:04
 8/8 anonim válasza:
nekem nagyon teccik de sose tudtam menni vel :(( de ajánlom a vigorboard nevű sportot ami nagyon hasonlit a gördeszkázáshoz a vigorboard egy olyan deszka aminek 2 kereke van és a feszka ugy nhez ki mintha a gördeszkát és a görkorcsolyát eggyesítettük volna szerintem nézz videokat rola én nekem ez a kedvenc sportom probald ki :DD
2014. jan. 23. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!