Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen futások vannak? (több...

Milyen futások vannak? (több lent)

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy az amerikai fociban milyen WR futások vannak?! Gondolok itt olyanra mint például (az 5-90 meg 5-stop and go) és le írnátok mellé h ilyenkor mit kell futni a WR-nek? Válaszotok előre is köszönöm!

2013. dec. 18. 17:58
 1/2 anonim válasza:

Nullától kilencig gondolom vágod a routokat. Nos, én nem WR vagyok, úgyhogy ezeken kívül csak párat tudok.

Van a W (wheel), ami olyan mintha egy négyest futnál, de utána kikanyarodsz és futsz belőle egy fly-t (0).

Amit még tudok, az a Hook and go (5 and go), de az valszeg az amit te is írtál. Tehát 5-ösből csinálsz egy fly-t.

De szerintem ennél még jóval több van pl. az NFL-ben. Gondolom kombinálgatják őket. Egyébként tudok mondani olyan playeket amikben a Running Back-nek passzolják a labdát (mivel az a posztom), de nemhiszem hogy neked szükséged lenne rájuk. ^^

2013. dec. 18. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. dec. 19. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!