Érdemes paintball/airsoft pályát nyitni?
Nekem van airsoftom és haverokkal az utcán nyomjuk...
ha vannak haverok akik szívesen elmennének és terjesztenék a hírét akkor szerintem mindkettő megéri.
Így látatlanban szerintem csak akkor éri meg, ha lasertaget is ajánlsz és értesz a marketinghez. Mert a lasertaggel két fontos célcsoport felé nyithatsz, akik nem biztos, hogy szívesen paintballoznak:
- Vállalati megrendelők (csapatépítő tréninghez)
- Gyerekek (én pl. a gyerekemnek tavaly 20 fős lasertag partyt adtam ajándékba szülinapjára -- paintballozni szerintem nem engednék el a legtöbb gyereket)
Nem tudom ez működik-e, de nekem tetszene az is, ha szereznél valahonnan egy rendes katonai kiképzőtisztet, aki tartana valódi edzést -- biztosan lenne, akit ez megmozgatna. Meg ha lenne csaját csapatod, akik indulnának versenyen stb. (tehát rendes sportként lehetne eladni)
Ilyen ötletekből mindenképpen gyűjts be tíz-tizenötöt mielőtt hozzáfogsz, mert ezek nélkül elég gyorsan csődbe mész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!