Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Rúdtáncolni hány éves kortól...

Rúdtáncolni hány éves kortól lehet? 13/L

Figyelt kérdés
Budapest mellett lakok és kinéztem már egy helyet is ami szimpatikus, de nem tudom van-e korhatár. Kérek szépen mindenkit ne jöjjön a k*rvás jelzővel meg stb. Azért szeretnék belekezdeni mert saját súlyos edzést szeretnék mégis valami táncos formában. Amit ajánlottak még az az RG de nem vagyok olyan alkat akinek tökéletesen menne (szerintem) meg korábban kezdik általában.
2013. dec. 4. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
ritmikus gimnasztikához nincs meg az alkatod, de rúdtánchoz igen?
2013. dec. 4. 20:23
 2/3 anonim válasza:
Járhatsz úgy is ha nem vagy nagykorú. Szülői engedéllyel.. legalábbis amelyik helyet én ismerem ott egy formanyomtatványt kell aláiratni a szülővel, hogy járhass és ennyi.Amikor el akartam kezdeni a rúdtáncot én se voltam még 18, és a honlapján ezt olvastam.. de hát lehet, hogy máshol máshogy van :D
2013. dec. 5. 16:21
 3/3 anonim válasza:
van olyan studio, ahol kifejezetten junior órákat is tartanak:) keress rá, és hajrá
2014. febr. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!