Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft játékra hány éves...

Hitman4793 kérdése:

Airsoft játékra hány éves kortol lehet menni?

Figyelt kérdés
mármint 13 vagyok és lesz itt a közelben nálam és nem tudom hogy hány éves kortol lehet menni ilyenre.

2013. jún. 9. 17:13
 1/3 anonim válasza:

Haat a MASZ azt irja ,hogy 16-tol csak szülöi engedélyel.

attol függ ,hogy mire gondolsz mert én 15 vagyok és szentendrére járok játszani.voltam már táborukban is és jóban vagyok a szerverzövel.Gyere teis:Ditt a link:

[link]

2013. jún. 9. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha "hivatalosan" szervezett játék lesz (azaz nem baráti, kerti puttyogtatás), akkor ott a MASZ szabályzata az irányadó: [link]

Korhatár-beli megkötések: "a minimum életkorhatár tizenhat év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak egy nagykorú játékos felügyelete mellett, írásos szülői engedéllyel (lásd Melléklet) vehetnek részt a játékokon."

2013. jún. 11. 20:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen hogy segitettetek
2013. júl. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!