Egészségünk megörzése érdekében az Szex megfelelő testmozgás?
Hogy egészségesen táplálkozol, az maradjon egy tiszteletre méltó SZÁNDÉK.
Nőknek is gyúrniuk kell, táncosoknak is. Én a guggolást is gyúrásnak nevezem, mert pontosan az a gyakorlat célja mint a 'gyúrósoknak' - az izom erős megfeszítése és dolgoztatása.
Márpedig a guggolás nőnek, férfinak, táncosnak, harcművésznek, mindenkinek alap. Minden edzés alapja. Tehát te is gyúrsz, ha nem, akkor valamit furán csinálsz :)
csak 3??? úúúúú, szegény :(((
Mikor nem sportoltam, akkor engem is eléggé kifárasztottak a napi menetek, de most, hogy elkezdtem futni, tornázni , így nem terhelnek meg fizikailag a szeretkezések és pl. mozgás közben nekem felpörögnek a hormonjaim és alig várom, hogy befejezzem a kimért köröket, lezuhanyozzak ééés mehessek szeretkezni :) na meg olyan pózok is sikerülnek már a tornának köszönhetően, amihez kemény izommunka kell :) szóval több sport- kíváló és soooook szeretkezés :)))
21/L
"Gondoltam heti 3 ilyen mindent megmozgatò mutatvány "
E mellett persze a lightosabb verzió is szerepel ,de nem akartam részletezni :D
Hagyd el az utolsó szót, és stimmel.
Egészségünk megőrzése érdekében az Szex megfelelő.
Sőt, a vágy elfojtása mindenféle szervi bajt is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!