Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Aki jár (t) mma-ra annak mi a...

Aki jár (t) mma-ra annak mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Aki jár mma-ra vagy járt annak a véleményére lennék kíváncsi, mert nekem nagyon tetszik videóban, és lehet elkezdem az mma-t, de előszőr kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy milyen.
2013. nov. 14. 16:35
1 2
 1/13 Clan ***** válasza:
76%
Szia! Én 3 éve versenyzek MMA,és Thai-box szabályrendszerben,durva sport mind a kettő,de nekem mintha jobban feküdne a Thai-box,eleve szerintem látványosabb is valamennyivel,meg szerintem jobb is,bár mint ahogy mondtam,én mind a két szabályrendszerben versenyzek. Biztos igaz,hogy itt dől el,hogy mennyire tökös vagy,amikor rád zárják a ketrecet! ;)
2013. nov. 14. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

"Biztos igaz,hogy itt dől el,hogy mennyire tökös vagy,amikor rád zárják a ketrecet! ;)"

Ez ilyen reklámduma? Az a tökös aki mma szabályrendszerben ki tud állni és győzni tud, ketrecben? Ennyi?

2013. nov. 14. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha mma-zni akarsz akkor felejtsd el az itteni edzéseket menj el külön földharc és állóharc edzésre mert így nem egy vegyes maszlagot tanulsz mint a ma nagyon divatos "ememá" edzéseken. Volt szerencsém megnézni külföldi klubbot és hazai edzést hát túlzottan sok hasonlóság nincs köztük a legnagyobb baj az hogy itthon mint külön kűzdősport. Ha külön edzésekre jársz akkor is érdemes a megszokott thaibox+bjj kombo helyett a box+birkózást csinálni itthon majdhogynem mindenhol jól oktatják és hamár eljutsz amatőr szintre(5év kb ha egyszerre mindkettőt csinálod) akkor jöhet a többi(rúgások folytások stb tanulás)
2013. nov. 14. 17:42
 4/13 Clan ***** válasza:
69%

"Ez ilyen reklámduma? Az a tökös aki mma szabályrendszerben ki tud állni és győzni tud, ketrecben? Ennyi?"

Ez nem reklámduma,ezt csak te hívod úgy,de ahogy elnézem fogalmad sincs erről a sportról,hogy valójában mi is ez.Nem,nem csak ennyi,de ha versenyzel,akkor azért edzel kőkeményen,minden edzésen a határaidat feszegeted,hogy majd a tudásodat megmutasd,és lehetőleg győzzél,akár ketrecben,akár ringben..!

2013. nov. 14. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

Minden sportban kő keményen edzel.

Ha meg győzni akarok ringben, akkor jó mozgáskészséget alakítok ki (fejlesztek) valami JÓL OKTATOTT harcművészet edzésen, aztán megtanulom a ring szabályrendszert.

2013. nov. 14. 18:12
 6/13 Clan ***** válasza:
58%
"Jól oktatott" szerinted Magyarországon,nem oktatják jól a Thai-box-ot? Vannak szar edzők ez tény,de vannak nagyon jók is,akik külföldön is bizonyítottak,illetve a tanítványuk is..pl.: Rehák György,Kató Mihály,Vörös Roland,Kunkli Tivadar,JAH hogy neked ezek nem jó sportolók,és biztos nem jól OKTATNAK inkább TE vagy egy nagy gyökér..
2013. nov. 14. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Jah, a Rehák jó. De ő már eleve nem csak thai-boxhoz ért.

Meg ne hasonlítsuk már össze.. én jól oktatott harcművészetről írtam, nem ilyen küzdősportról.. mint a TB.. direkt kiemeltem, hogy jó mozgást tanulni. TB-sek nem mozognak jól, semmi elmozgásuk nincs, őket te írtad le: keménység jellemzi. Ami a nagy erő hatására megtörik, ezért rúgják szét egymást. De ez egy középszerű taktika, középszerű mozgásvilág, ezért nincs értelme hájpolni az mma-t és az állóharc alapját, a thai boxot..

2013. nov. 14. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt nem értem ha te ilyen populáris MMA, TB nézeteket vallasz, akkor hogy a fenébe van ilyen alacsony %-od? Nekem azért, mert hivatalosan kiutált táplálkozástudományi nézeteket írok fogyósoknak, meg egészség topikokba + itthon nem elfogadott, nem divatos nézeteket képviselek sport témakörben is (nem csak küzdősportos kérdéseknél).

De Te? Te olyanokat írtál itt amit 100%-ra szoktak értékelni, hol pontoztak így le téged?

2013. nov. 14. 18:28
 9/13 Clan ***** válasza:
48%
Kinek hogy,ha kemény sportot akar az illető nyomni akkor TB,vagy MMA,és ezzel bármikor meg is tudja magát védeni. Minden TB erős,hiszen erre építenek,erős rugás,térd,ütőerő,illetve az állóképességük nagyon nagy legyen,és a fájdalomtűrés. Egy ringben nem az a menő,ha ugrálunk mint egy kecske,hanem ha odateszed magad,és ebben is vannak dukkolások...a versenyzőtől függ,hogy technikás-e,vagy sem!
2013. nov. 14. 18:30
 10/13 Clan ***** válasza:
53%

"Azt nem értem ha te ilyen populáris MMA, TB nézeteket vallasz, akkor hogy a fenébe van ilyen alacsony %-od? Nekem azért, mert hivatalosan kiutált táplálkozástudományi nézeteket írok fogyósoknak, meg egészség topikokba + itthon nem elfogadott, nem divatos nézeteket képviselek sport témakörben is (nem csak küzdősportos kérdéseknél).

De Te? Te olyanokat írtál itt amit 100%-ra szoktak értékelni, hol pontoztak így le téged?"

Gondolom azért,mert nem rég regisztráltam be ide,és eleve megválaszoltam összesen vagy 4 kérdést eddig,csupán csak ennyiért ilyen kevés a %-om :)

2013. nov. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!