Aki jár (t) mma-ra annak mi a véleménye?
"Biztos igaz,hogy itt dől el,hogy mennyire tökös vagy,amikor rád zárják a ketrecet! ;)"
Ez ilyen reklámduma? Az a tökös aki mma szabályrendszerben ki tud állni és győzni tud, ketrecben? Ennyi?
"Ez ilyen reklámduma? Az a tökös aki mma szabályrendszerben ki tud állni és győzni tud, ketrecben? Ennyi?"
Ez nem reklámduma,ezt csak te hívod úgy,de ahogy elnézem fogalmad sincs erről a sportról,hogy valójában mi is ez.Nem,nem csak ennyi,de ha versenyzel,akkor azért edzel kőkeményen,minden edzésen a határaidat feszegeted,hogy majd a tudásodat megmutasd,és lehetőleg győzzél,akár ketrecben,akár ringben..!
Minden sportban kő keményen edzel.
Ha meg győzni akarok ringben, akkor jó mozgáskészséget alakítok ki (fejlesztek) valami JÓL OKTATOTT harcművészet edzésen, aztán megtanulom a ring szabályrendszert.
Jah, a Rehák jó. De ő már eleve nem csak thai-boxhoz ért.
Meg ne hasonlítsuk már össze.. én jól oktatott harcművészetről írtam, nem ilyen küzdősportról.. mint a TB.. direkt kiemeltem, hogy jó mozgást tanulni. TB-sek nem mozognak jól, semmi elmozgásuk nincs, őket te írtad le: keménység jellemzi. Ami a nagy erő hatására megtörik, ezért rúgják szét egymást. De ez egy középszerű taktika, középszerű mozgásvilág, ezért nincs értelme hájpolni az mma-t és az állóharc alapját, a thai boxot..
Azt nem értem ha te ilyen populáris MMA, TB nézeteket vallasz, akkor hogy a fenébe van ilyen alacsony %-od? Nekem azért, mert hivatalosan kiutált táplálkozástudományi nézeteket írok fogyósoknak, meg egészség topikokba + itthon nem elfogadott, nem divatos nézeteket képviselek sport témakörben is (nem csak küzdősportos kérdéseknél).
De Te? Te olyanokat írtál itt amit 100%-ra szoktak értékelni, hol pontoztak így le téged?
"Azt nem értem ha te ilyen populáris MMA, TB nézeteket vallasz, akkor hogy a fenébe van ilyen alacsony %-od? Nekem azért, mert hivatalosan kiutált táplálkozástudományi nézeteket írok fogyósoknak, meg egészség topikokba + itthon nem elfogadott, nem divatos nézeteket képviselek sport témakörben is (nem csak küzdősportos kérdéseknél).
De Te? Te olyanokat írtál itt amit 100%-ra szoktak értékelni, hol pontoztak így le téged?"
Gondolom azért,mert nem rég regisztráltam be ide,és eleve megválaszoltam összesen vagy 4 kérdést eddig,csupán csak ennyiért ilyen kevés a %-om :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!