Lehet valahol nezni MMA-s fogasokat a neten?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 21:00
1/5 anonim válasza:
az mma szabályrendszer. bjj fogásokat fogsz találni bőven de rendes edzés nélkül csak poén és jó időtöltés igazi küzdelemben nem használható
2/5 anonim válasza:
Ez a kérdés kicsit nethuszárkodás :)
Nincsenek 'MMA-s fogások'. Ezt a kérdést pontosítani kéne, de az 1. válaszoló rövidre zárta megadta a választ.
3/5 anonim válasza:
A helyzet az hogy nincs olyan hogy MMA fogás,amit hallasz valahol ,hogy MMA fogás az vagy BJJ( Brazil Jiu-Jitsu, vagy lehet takewondo,vagy birkózásban használt fogások,vagy mint PL a gogoplata ez 1 capueira-ban használt fogás.De itt a link ez 1 jó oldal,de az első válaszoló jól mondja ha nem jársz edzőterembe akkor nem érsz vele semmit, mert otthon nem biztos hogy vannak olyan szerek amin tudod a fogásokat gyakorolni PL ütőcélpont,"gumi faszi" meg egyéb ilyen apróság.Remélem tudtam azért valamit segíteni.
4/5 anonim válasza:
Na a linket meg kihagytam itt van [link] na így mostmár remélem tudtam segíteni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szepen a linket :)
2013. nov. 14. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!