Mennyire kemény küzdősport a Capoeira?
Üdv! El szeretnék kezdeni valamilyen küzdősportot, a thai box, és a capoeira között vacilálok, igazából az egyik fő szempont az önvédelem lenne, menniyre leszek "kemény" a capoeirától? Továbbá adott helyzetben meg tudom-e védeni magam, vagy ez inkább csak "tánc"?
Kösz a válaszokat előre is!
a capoeira lényege eleve nem a harc,hisz ha megfigyeltél egy.két capoiera elöadàst,alényeg az hogy nem érintkezhetel tàrsaddal.ez inkàbb egy tànc stilus,na meg arra jo hogy mozogj.(sokan szeretik,mert olyan mintha tànc lene,közbe kondiban tartod magadat.)
ha önvédelmi dolgot akarst,akkor:karate,thai-box,kung-fu
Szia.
Olvastam,hogy szeretnél önvédelmet tanulni és a Capoeira-át választanád.Ha rám hallgatsz:
NAGYON GYORSAN FELETSD EL!
Válaszd a Wing Tsun Kung Fu-t.Bízz bennem!Elmondom miért.
A Wing Tsun harcművészet.Direkt önvédelemre tanít meg.A leghatékonyabb,legjobb stílus amit valaha is láttam!Nem a verekedésről szól,sokkal inkább önvédelem,egészségmegőrzés,filozófia.Pont ezért nem rendeznek belőle versenyeket.Egyszerűen nem is lehetne.Nincs védőfelszerelés ami megóvna egy Wing Tsun-os támadásaitól!
Nem írom le a történetét,vagy ennél többet de ígérd meg kérlek,hogy elmész egy Wing Tsun iskolába megismerni.Tanulni jössz nem verekedni!Igazi mesterek igazi harcművészettel ismertetnek majd meg.Sőt ez a legnagyobb legegységesebb hálózat világszerte.
Szerintem ha van lehetőséged Capoeira-t tanulni csináld azt
http://www.youtube.com/watch?v=UJKR4cOt2Dc
Gondold el ha valakit így fejbe csűrsz az biztos megbolondul
egyrész ojat kap hogy jujj más részt felse tudja fogni hogy mi is történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!