Hogy fogjak hozzá? 16/L
el szeretnék kezdeni agressz korizni.már lassan fél éve fontolgatom.szüleim 2 évesen adták rám a korit,azóta rengeteget korizom folyamatosan,tudok 1-2 trükköt is.viszont fogalmam sincs hogy tudnék hozzákezdeni.lehet bénán hangzik de nem igazán akarok skatepályára hangárba vagy hasonló közhelyekre menni ahol rengeteg a profi,gondolom értitek mért.
tanácsokat,légyszíves.
De lányok, a "profik" sem úgy születtek, hogy mindent tudtak.. Meg ha annyira profik lennének, akkor nem kellene nekik járni gyakorolni.
Szerintem nyugodtan járj hangárba, mindig a nagyoktól jó tanulni! Mivel lány vagy, szerintem - már csak bunkóságból - sem fognak kinevetni, sőt tuti, hogy segítőkészek lennének!
Én speciel BMX-ezek, és ha jön hozzánk valaki új, soha nem nevetjük ki, vagy nézzük le, még ha nagyon nincs is érzéke a dologhoz.. Felidézi hogy mi is honnan indultunk, és ha visszagondolunk arra, hogy mi egy trükköt mennyi ideig csináltunk rosszul, és ha anno nekünk is elmondta volna, hogy hogyan kell helyesen csinálni.. háát ölni tudtunk volna a tudásért.
Egy szóval, szerintem a "profik" örülnek ha segíthetnek.
köszöntem.
és.első válaszoló,ne mondj le semmiért arrol,amit akarsz.nagy levegő,látogass el elsőnek csak gyalogszerres vmi közhelyre,nézz szét. =)
nyugodtan kezdj el korizni,és az jó is ha olyan helyre jársz ahol vannak profik mert tanítanak, és szerintem egyáltalán nem fognak kinevetni.és nem árt ha otthon is van egy sima csöved az jól jön ha unatkozol:)amugy ha nagyon nincs kedved skateba menni akk netről is tudsz tanulni , nagyon sok jo oktató vidi van.és még egy dolog, vigyázz a bokádra mert hosszú távon nem tesz jot neki ha túlságosan megterheled (korihatsz rendesen csak én ugrálj le 3m magasról meg ilyenek)
15/F
"gondolom értitek mért. "
dehogy értjük. rengeteg sportot próbáltam (hidd el tényleg, és általában 2-3 évig csináltam is őket aktivan, általában többet is), és egyértelműen a bmx/deszka/korisok a legsegítőkészebbek. pedig én fiú vagyok, még úgy is jöttek tanácsokat adni. te mint lány lemész körberajonganak, és ha alapokkal nincs baj akkor biztos gyorsan fogsz fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!