Általános airsoft kérdések?
Figyelt kérdés
Bocsánat a cím hülye megfogalmazásáért, de remélem levettétek, hogy miről van szó. Első kérdésem: Ha tegyük fel, 13-14 éves az illető, akkor lehet-e neki airsoft fegyvere? 2. Ha lehet neki airsoft fegyvere pár haverral(kb 10-20) elmehet egy erdőbe avagy más ilyen helyekre bio golyókkal játszani? 3. Kell az airsofthoz engedély? 4. Ha játszani nem mehetek el, otthon gyakorolhatom a lövést? 5. Egy kezdő elsődleges és másodlagos fegyvert írnátok airsofthoz?
Remélem érthetően írtam le a kérdéseket, és kérlek konkrétan válaszoljatak, vagy priviben, vagy priviben írd meg a skype neved esetleg. Előre is köszönöm!
2013. nov. 1. 12:59
11/12 anonim válasza:
Erdőben is óvatosan, ne nagyon elszigetelt helyre menjetek (ha valaki megsérül cink kivinni onnan), de láthatóak/hallhatóak se legyetek.
12/12 anonim válasza:
Nem hivatalos, nem bejelentet és nem engedéllyel fojtatott airsoft játékot nyitni TILOS. Ha elmész a haverjaiddal az erdőbe játszani és netán valaki felhívja a rendőrséget akkor megbírságolnak szárazon úgy hogy elporladsz. Az MKH kártya pont ezt a célt szólgálja. A fegyvert ugyan nem veszik el de bírságot kiszabnak.16 áv alatt nem lehet menni airsoftozni. Én is tudtam várni régen. Amúgymeg én az M4 -re teszem a voksom azon belül a boyi márka a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!