#5 Az előző válaszom #3-nak címeztem. És igen, tudok róla, én is láttam az utóbbi évek legrosszabb royal rumble-jét, sőt, meg merem kockáztatni, az utóbbi évek legrosszabb PPV-ját. Érdekes volt, amikor a végén egy az egy ellen került Roman Reigns-el szinte mindenki az arénában Roman-t éltette. Amikor pedig a végén Batista nyert, nem volt olyan tiszta az öröm a szurkolóktól.
Szerintem ha nem adnak neki egy címmeccset a wrestlemania-n, vissza se jött volna... többször is elmondta, hogy nem tetszik neki az új éra, a kisgyerekeknek szóló pankráció, de aztán végül mégis csak visszajött, és hopp, egy RR győzelem :).
Punk is emiatt hagyta el pár hete a WWE-t, bár ez remélem csak egy jól megtervezett sztori a wwe-től, és a wrestlemanian, vagy a chicagoi raw-n visszatér.
"Szerintem ha nem adnak neki egy címmeccset a wrestlemania-n, vissza se jött volna... "
Én is így gondolom. Több hónapot eggyezkedtek a szerződésről. A lényeg, hogy csak a pénz miatt jött vissza, és nem a szurkolók miatt. Remélem nem lesz sokáig, én nem nagyon szeretem... Nem is tudom, hogy miért hívták vissza... Akkor már inkább Rock vagy Jeff Hardy. Jobban örültem volna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!